|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Imię: Sentinix
Profesja: Druid
Gildia: Minas Tirith
Świat: Refugia
Poziom: 40+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Retired...
Ostatnio edytowany przez Sentinix - 25-11-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Może i bym ci pogratulował, ale chyba jednak nie...
Skoro używasz takich świństw jak boty / macro / przezroczyste drzewa itp... Wiesz, że za to są bany.. ? Cziterom StoP ! ![]() @Down Szkoda tylko, że CHEATER !! -.^ Ostatnio edytowany przez Funosek - 24-11-2006 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master'Perez
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60+
|
![]() No Santinix wielkie gz dla ciebie lecisz z lvl'kiem
![]() Znam go z tibi to jest zajebisty ziomek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Bot do expiania - expienie manualne to juz przezytek. Macro - nie widze tam zadnego macro. Przezroczyste drzewka - niewielka edycja tibia spr. Bany za to moga byc, ale tylko wtedy jak szanowny Gamemaster pojawiajacy sie na Refugii raz na ruski rok zobaczy takowego cavebotera ( a ze takie caveboty maja coraz bardziej rozwijajacy sie auto-responder) i raczy go zbanowac. Reszty nikt mu nie sprawdzi. Kto chce, niech uzywa botow, innym nic do tego. @temat Wieje nuda, same adwanse, bys zamiescil te zdjecia w dziale Refugia Thread. Wybacz, ale nie sa one ciekawe, o czym juz wspomnialem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Outfit pacc'a bez pacca : P To jest coś, just magic : x
A to, że używa tbi gg, bot ng czy innego gówna to jest jego sprawa. Przypominam, że SS nie może być dowodem dla gm'a o tym, że ktoś używa jakiegoś wspomagacza ;> @topic Szybko lecisz z levelkiem, chce ci się w nocy pykać? Pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() @XIII
Uwazalem Cie za jednego z madrzejszych na tym forum, jednak sie mylilem... Rozumiem ze popierasz niektore z botow, ja tez czesto uzywam, gdyz nie mam zamiaru co 15 sekund podnosic speary do treningu. Tak samo na wyzszych skillach zalozmy knighta lub wyzszym mlvl sorka czy druta, stanie i robie run/skillowanie jest strasznie nudne. Jednak tepie i bede tepic cave boty, poniewaz expiac na bocie, na swiecie non pvp w kilka dni wbijesz 20 lvl +, jezeli Cie gm nie przytnie, i juz mozesz postac na allegro opylic ... Dlatego : Skille - tak mlvl - tak Swiatlo (ja mam ciemny monitor, i musze) - tak Ale jebac cave boty tyle ;<
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Imię: Sentinix
Profesja: Druid
Gildia: Minas Tirith
Poziom: 40+
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() No to lekkie sprostowanie:
-TibiaAuto używam jedynie do łowienia rybek, każdy kto dużo łowi to wie jak po tym ręka boli jak sie lowi samemu... ;/ -Swiatla używam co jakis czas(jak słońce wali po ekranie zza okna albo pilnie potrzebuje many), a tbi gg uzywam głównie do liczenia sobie expa na nastepny level -outfit pacca to nie tbi gg tylko Utevo Res Ina "Novice of The Cult -Gram po nockach czasem bo na Refugii duzo ludzi expi w dzien... za duzo.... -Nigdy nie expilem i nie mam zamiaru expic na bocie, nie zabilem botem ani jednego potworka -Plik tibia.spr edytowałem żeby było łatwiej loota targać z katedry i latwiej bylo żucać go pod drzewa (duzo thiefów) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Niezly Char naprawde dobrze sie rozwijasz ale kup blue robe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Zakładasz temat a następnego dnia usuwasz wszystkie zdjęcia i piszesz, że jesteś retired. n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Świat: Chimera
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Hmm, może bana dostał? ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() Szkoda, bym zobaczył te twoje "boty".
![]()
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Nie, nie dostal. @frick Sentinix juz sie wytlumnaczyl, ze nie expi mu bot. Jednak idac Twoim tokiem myslenia: Cytuj:
Podobno za jedno i drugie sa bany. |
|
![]() |
![]() |