|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Witam. Jak temat mówi sam za siebie będę tu umieszczał filmy z pkowaniem, ale nie z cienkim pkingiem jak to taki 10 lvl idzie w świat ze swoimi wypaśnymi skillami koło 20. Będę tu zamieszczał filmy z pk(mam nadzieję, że wy też będziecie zamieszczać najlepsze filmy z pk jakie widzieliście ![]() ![]() Elite loot: trypkkk(32lvl 54 mlvl) No fakt tu jest 10 lvl, ale w "Elite loot" nie lvl i skille się liczą ![]() Dobre skille: Efektywne: 38 lvl (45 mlvl) wyładowywuje swoję agresję dzięki Ue(coś dla tych, którzy nie mają dużo czasu) ![]() Dobry lvl: 73 royal Bicie h-lvli(afk): 18 lvl zabija master sorca na 56Na koniec mam dwie prośby, mianowicie możliwe, że znajdę jakieś fajne filmy spakowane zipem, jeżeli nie chcesz to po prostu nie sciągaj, a nie pisz post, że ja haker itp. bo ja nie chcę żeby tu kogokolwiek hakowali. A druga prośba to to, żebyście pisali posty razem z filmem do dodania(oczywiście pk). No to by było na tyle, proszę o komentarze.(i oczywiście filmiki ![]() PS. Wiem, że malutko, ale będę edytował, po prostu nie mam nazrzei czasu. Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 16-11-2004 o 17:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() :/ takie długie i pewnie filmik taki jak inny :/ żadnego nie ściągam szkoda mi czasu, 1,4mega czy 1,7 to troche za dużo jak ma fimik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No to coś dodam. To są filmiki tlyko dla tych co mają dużo czasu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() lol nice movies
![]() wiecej takich ludzi z takimi filmami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Spoko filmy, aten loot, omg zazdroszcze
![]() Ostatni link nie dziala, popraw to... cya
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() wlasnie zaczynam ogladac ...
2 ostatnie fuilmy nie dzialaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
|
![]() Nie lubie jak ktos wkleja filmy z tibia.de(przynajmniej 80% z nich widzialem), baaaardzo nie lubie, a zaszpanowanie na forum, to chyba nie tutaj...
Nvm, przyszlo mi na myslenie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ty możliwe, że bywasz na forum tibia.de, ale jak widzisz niektórzy nie widzieli tych filmów, co prawda mam swoje ,ale co to za przyjemność oglądać beznadziejne filmiki? Myśl, ęe to nie z tibia.de nic tu nie pomoże nie? A poza tym jak pewnie widziałeś jest duzo tematów z 1 z takich filmików, a ja chcę w pewnym sensie oczyścić forum bo tu były by filmy z pk tak z tibia.de tak własnej roboty, bo, przecież pisałem prośbę, żeby własne też zamieszczać. Co do tych filmików to wszystkie są na swoich miejscach, przed wysyłaniem tematu zawsze biorę podgląd, żeby usunąć literówki itp. linki dizałały, nie weim czemu teraz nie może odnależć:/ Trzeba uzbroić się w cierpliwość.Tu nie chodzi o własne filmy pk, tu chodzi o najlepsze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() 1 filmik sie bardzo dobrze zapowiadal, a tu w polowie filmu cos mi sie psuje ;o jak bym ustawil speed na 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: chorzów
|
![]() Czsami trzeba sobie troszke popekowac wyładuj swoja energie na jakim low lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() Fajne filmiki, ale najfajniejszy byl z Kekiwih, Gatsu Berserk i Wuzur'a. Oni mają za***is.... skille, ale Wuzura tylko nie znam skilli (mogłbyś podać). Z Kekiwih widziałem chyba już z 5 filmików. Trzymać tak dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() sry że drugi post, ale zapomniałem. Za***isty końiec filmu kilka SDeków i dead
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Np ![]() Topic: Co do tych dwóch ostatnich linków sprawa mnie niepokoi bo nadal i mi nie działają jeżeli będą nie działały do końca dizsiejszego dnia to podam linki do ty oryginalnych, a zamieszczam na swoim koncie bo z tych zagranicznych może czase nie działać. Dzisiaj zedytuje i dodam jeszcze kilka filmików EDIT: Dzięki Magic, ale ja włożyłem narazie w to 20 minut ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 16-11-2004 o 14:27. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() KOles!! dal bym ci + jak by byla reputka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niedlugo moze nakrece jakis filmik mialem robic z bansche qesta ale i tak neizrobilem bo cos do krolowej zle napisalem dostalem od kolegotw tp do venore xD hehe zrobie kiedy indziej a tak o pekowaniu ostatniu wlogowalem sie na hiberne podbieglem rpzed dp z exori , gfb , gfb i 4 typow padlo :S Moje postacie to: Protte master Protectors :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze więc dizsiaj dodam kolejne 5 filmików z pk, mianowicie(tu będzie bez linków bo nie chce mi się umieszczać, filmy są w 1 poście tematu):
Elite loot: No fakt tu jest 10 lvl, ale w "Elite loot" nie lvl i skille się liczą Efektywne: 38 lvl (45 mlvl) wyładowywuje swoję agresję dzięki Ue(coś dla tych, którzy nie mają dużo czasu) Dobry lvl: 65 royal z kumplem magiem 73 royal Zabijanie h-lvli(afk): 18 lvl zabija master sorca na 56 Nie gwarantuję co do dizałania linków, nie będę umieszczał linków z tibia.de bo musiałbym przeszukać praktycznie całą bibliotekę filmów, postaram się dzisiaj znależć i zamieścić link do tego 99 royal palka |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Dajcie coś fastem!!
![]() Nudzi mi się ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Okej ^^ za minutkę możesz klikać w tego 99 royal palla bo wreszcie znalazłem link autora filmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() kurcze mi nie chcą się ściągać ( strona wygasła i nie ma takiego adresu ..
![]() ![]()