|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() http://photobucket.com/albums/v412/n...=tedy_beer.jpg
Myślę że powinno was to zainteresować. Sam dokładnie nie wiem czy to jest prawda, no ale czekam na waszą opinię. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Czemu nie miala by to byc prawda ten misiek faktycznie jest z anihilatora.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() RED ALERT! QUEST SPOOLING JEST ZABRONIONY!
Kiedys sam drom powiedział ze nie mozna mówić co jest w prezencie z annihilatora. |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Up : a czemu nie? Ktos pomysli "aaa soft bootsy" i wezmie.I strasznie sie rozczaruje.Po kiego grzyba jest mi taki misiek? Co z nim zrobie? Juz wole wziasc glupiego demon arma, ktory ladnie wyglada i mozna sellnac za kupe forsy, lub samemu latac.A z anihilator bearem?
Btw to zdjecie bylo juz chyba na gery.pl o ile dobrze pamietam ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Gdańsk/Aldora
|
![]() Przecierz kazdy kto sie intereuje TIBIA wie co jest w najtrudniejszym quescie ukryte w prezencie (anhilatorbear)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
![]() |
![]() ja osobiście bym wziął SoVa
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Hmm. Zalezy kiedy sie rozczarujesz jak cie hakna sov loob Stone Cutter , demon arm leci...(nie zycze nikomu haka ale jak cos czego bardziej bys zalowal miska czy sova?
![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl Ostatnio edytowany przez Lamdar II - 31-08-2004 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Było już kilka takich tematów na różnych forach. Chyba tylko 2 osoby (jedna na ss) a drugi był Diego Del'Toro zaryzykowali wzięcie prezentu. Wielki Respekt dla nich: zamiast wziaść pewniaka, postawili na nieznajome.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() @lamdar II
No tka lae jak juz ktos zrobi anni~ i wybierze rzecz ktora mu najbardziej odpowiada to nei mysli o tym zeby zostac shackowanym i ja stracic tylko zeby jak najbardziej mu sluzyla ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() To jest fake. Zostało to potwierdzone przez jednego z Tutorów.
|
![]() |