|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Mam paladina ze skillami 51/40 , z 16 lvl , z niedlugo 8 mlvl i z eq : plate set , dark helmet , leather boots , scarf , bow i ewentualnie beho shield ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Co za roznica jakie masz eq skoro witch wali tylko z magii? Bez run leczacych mozesz miec maly problem. Czarownica wali spore hity a do tego podpala.
Ostatnio edytowany przez Asakura - 21-10-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lore De'Presteza
Profesja: Druid
Świat: Morgana
Poziom: 10
Skille: 16/18
Poziom mag.: 15
|
![]() jak byś sie uparł to może byś ją zabił, tyle że ja bym zainwestował w UHy/IHy [bez nich ani rusz]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Po co ma inwestowac w uhy/ihy (chociarz na wszelki wypadek moza zawsze miec z 2 przy sobie) skoro palladyn na tym poziomie posiada Exure gran, który oplaca sie o wiele bardziej (2xexura gran=55gp/1xuh=175) wiec skoro nie widac roznicy to po co przeplacac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Wielkie dzieki za posty , chociarz z czego witch atakuje nie musiliscie mi tlumaczyc , od tego mam poradniki i inne pierdoly ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Przy odrobinie pecha, bez UHów możesz paść, choćby dlatego, że może się zrespić coś za plecami albo nie wchodzilyby Ci hity w witcha.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Zainwestuj w przyklejony temat...
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Drzamich wow jestes zajefajny.... Koles zadal pytanie i dostal odpowiedz. Podziekowal nawet. Po cholere odpisujesz???????? Zastanow sie....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() po to zeby nie powstalo 5 nastepnych beznadziejnych tematow "czy pokonam Dwarfa guarda albo Mino Maga..." nawet jezeli ich autorzy podziekuja za to ze ktos sie wyslili i im napisal bo im sie dupska nie chcialo ruszyc i poszukac
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Tak bylo, jest i bedzie. Normalna kolej rzeczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2006
|
![]() nie masz szans na 16 lvl palladynem. Ja proponowalbym z conajmniej 20 lvl i skile 55/55
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jak nie ma szans jak ja zabiłem na 15 bez żadnych UHów ani IHów. Zresztą, po co odświeżać temat w którym była już odpowiedź?
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Profesja: Knight
|
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sirun Iria
Profesja: Sorcerer
Gildia: Angels of Chaos
Świat: Celesta
Poziom: 31
Skille: 42/36
Poziom mag.: 35
|
![]() Wielkie Gzzz nice char
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() moj koelga 16 lvl paladyn, skille 50 dista, expi z strzalami na witchach, witch jest slaby strasznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Zabije witch bez problemu ze względu na to że witch jest tak jak sorc slaby deff i wogle shajs
![]() ![]() ![]()
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |