|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Przypadkiem oglądałem potworki na tibiawiki i znalazłem to na orshabalu:
0-? gp, Energy Ring, Talon, Green Gem, Golden Mug, Great Shield... <- jak wiadomo na tej stronce jest wszystko prawdziwe bo jeden z GMów spoilował tam. Tak więc teraz great shield jest do zdobycia?? Jeżeli ktoś nie wieży o to link: http://tibia.erig.net/Creatures#Bosses |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() A czy gdzieś jest powiedziane, że wcześniej nie można było tego zdobyć?
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 10-08-2006 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no cóż, to może byc całkiem prawdopodobne, może ktoś zapytać "dlaczego jeszcze nigdy tego nie wylootowano z orscha?" to proste, ponieważ częstotliwosć wypadania tego itemu jest bardzo mała, wręcz niezauważalna, lecz, któz to wie, moze przy nastepnej inwazji orsha, cos takiego wyleci ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Gdy Orszi byl na Nove'j po raz drugi (za pierwszym razem nie zabili go) podobno Undead Slayer wylootowal owa tarcze. Jednak nie ma dowodow. Jedyne co widzialem na filmie to okrzyk kogos z shooterow kilka sec. po zabiciu Orshabaala (You see Great Shield. ... i tak dalej)
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Nie wiem jak jest w prawdziwej tibii ale jak była jeszcze 7.6 to grałem na pewnym OTS-ie i tam mi z Orsza wypadł Great. Więc w tamtym update prawdopodobnie było to możliwe.
Teraz nie wiem od 7.7 już nie gram bo uważam że to shit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Ludzie na Antice maja ta tarcze i mysle ze obecnie ona jest nie dostepna maja ja tylko nie liczni bardzo starzy gracze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Zając
Tak tak, jeszcze sobie na otsach pograj. Wiesz jak to sie ma do globala w takich kwestiach? Nijak -.- @topic Pewnie wypada. Dlaczego miałaby nie wypadać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @Zając
Na otsach to wszystko jest możliwe. @Topic Hehe dropować to on sobie może wszystko. Póki co to ludzie jeszcze nie zabijają orshabaali na taka skale jak np. demony więc jescze pewnie wiele więcej wypada tylko my o tym niewiemy. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Wiecie to jest tak tylko napisane zeby wzbudzic w Graczu jakas ciekawosc... ale obecnie raczej jest nie dostepny..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() CIP mówił, że w nowym Update (7.8) praktycznie wszystkie itemki będą do zdobycia. Prawdopodobnie większość z nich będzie wypadała z nowych bossów (Ruthless Seven, Furembras).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Na tibia.erig.net kazdy kto zalozy konto moze edytowac informacje.
To dziala jak wikipedia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
|
![]() Sashra, 193 ek ma ta tarcze. tu jest filmik jakby ktos nie wierzyl: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10773
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Podobno Great Shield wypadł z pierwszego zabitego orsha O.o tak jest tam napisane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Śrem
Imię: Mathaar
Profesja: Knight
Gildia: aktualnie bez gildii
Świat: Calmera
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Z pierwszego Orsha wylecial Thunder hammer...tylko po to, żeby nakręcić graczy do zabijania go. Teraz bedziemy sporo czekac, aż Orsh zgubi jakiegos rara...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP: To nie byl pierwszy Orshabaal zabity, TH wylecial na Elysii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() nie ma sie co dziwić że te itemy typu great shield są do zdobycia skoro jest just lepszy potwór niż orshabaal, zapewne z orsha taki item leci rzadko/b.rzadko a z morgarotha np. czasami albo cos pozatym silver mace leci z faraona jakiegos (tibia.pl)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() @toipic: Tak naprawdę to wszystko jest do zdobycia.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Każdy na pewno słyszał plotki o tym z wypadl Great Shield z Orscha na Novej.
Czy to prawda? TAK. Widziałem SS'a z tym. Jak zaraz po zabiciu Undead miał ten opis i otwartego Orscha w którym leżała tarcza. Mam pare podejrzeń, jeśli chodzi o loot'a z Orscha. Gdy do gry został przywrócony Fer~. Myślę, że z Orscha wypadają. Great Shield, Thunder Hammer, Demon Legi, Fire Axe, Mpa, G Legi i reszta shitów, które lecą z Demona.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() OMG...
Widzialem filmik z eternalem oblivionem w roliglownej tibia 7.6 i jego eq to : -Demon armor - Demon legsy - horned helmet - great shield .. O.o? a po 2 great shield ma juz pare osob... Ostatnio edytowany przez Ziomster Warior - 20-08-2006 o 22:20. |
![]() |
![]() |