Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-08-2006, 13:26   #1
Konrad1988
Guest

Domyślny Czy Iwan II wróci do gry?

Każdy kto gra na Calmerze, przynajmniej od roku, powinien go znać, to jeden z najlepszych poliskich RP na Calmerze. (być może nie tylko w Polsce). Aktualnie ma 146 level. Szkoda, że taki hlvl jest Retired, nawet się utrzymuje w TOP 500 na www.erig.net jeśli chodzi o level. Jeśli ktoś go zna z RL, lub ma z nim kontakt, to nakłońcie go do powrotu
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-08-2006, 11:05   #2
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny lol..

hmmmm..... tak mojim zdaniem trzeba go podstawic pod sciane i zmusic zeby gral bo ty tego chcesz.... zastanow sie po co ten temat napisales... tak kazdy moze napisac " Zdzislaw prosze wroc grac w Tibie. " cale szczescie ze nie duzo jest takich geniuszy
Blood Romeragura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-08-2006, 23:47   #3
_BeliaR_
Użytkownik forum

_BeliaR_'s Avatar

Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Skille: 16/21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura Pokaż post
hmmmm..... tak mojim zdaniem trzeba go podstawic pod sciane i zmusic zeby gral bo ty tego chcesz.... zastanow sie po co ten temat napisales... tak kazdy moze napisac " Zdzislaw prosze wroc grac w Tibie. " cale szczescie ze nie duzo jest takich geniuszy
Zgadzam sie dobre okreslenie "geniusz". Omg nie wiem jaki sens ma ten temat z tego co zrozumialem to nawet nie znasz tego rp...poprostu ma high lvl i gra na tym samym servie co ty. Skad wiesz czy on jest fajny ? Moze to jakis pedofil. satanista albo staruszka.
_BeliaR_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 01:27   #4
Shadows
Zbanowany

Shadows's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _BeliaR_
Zgadzam sie dobre okreslenie "geniusz". Omg nie wiem jaki sens ma ten temat z tego co zrozumialem to nawet nie znasz tego rp...poprostu ma high lvl i gra na tym samym servie co ty. Skad wiesz czy on jest fajny ? Moze to jakis pedofil. satanista albo staruszka.
Masz cos do satanistów? ;>
Shadows jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 01:53   #5
Dexusah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006

Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Kolejny idiotyczny temat , czlowieku kogo obchodzi jakis piskel ktory ma 146 lvl ? Zal.pl
Dexusah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 08:09   #6
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadows Pokaż post
Masz cos do satanistów? ;>
wes wyjdz ! idz najlepiej posluchaj metalu/tokio hotel
Pyro Aris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 10:37   #7
Konrad1988
Guest

Domyślny

Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką! Jak to go nie znam, napewno gram na Calmerze wiecej niż wy (4 lata), miałem w ciągu tych lat 6 postaci... a Iwana II kazdy zna, kto gra chociaż z rok. Wy pewnie macie 8 lvl (rook) rook i nie znacie takich legend Calmery.

Ps. jak jest temat o Tetro Aureliusie, to już "wacka męczycie"

Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 21-08-2006 o 10:39.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 12:09   #8
_BeliaR_
Użytkownik forum

_BeliaR_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konrad1988 Pokaż post
Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką! Jak to go nie znam, napewno gram na Calmerze wiecej niż wy (4 lata), miałem w ciągu tych lat 6 postaci... a Iwana II kazdy zna, kto gra chociaż z rok. Wy pewnie macie 8 lvl (rook) rook i nie znacie takich legend Calmery.

Ps. jak jest temat o Tetro Aureliusie, to już "wacka męczycie"
OMFG to ze wiesz ze ma 146lvl ze gra na calmerze i jest polakiem to nie znaczy ze go znasz idioto. A jesli to jest taki twoj qmpel to durniu nie pisz bezsensownych tematow na forum nie wiem w jakim celu a sam sie z nim skontaktuj, skoro to twoj qmpel i go znasz powinienes miec z nim jakis kontakt.

Ps. to ze ciebie w domu skarpetkami laduja to az takie emocjonujace ze musisz dzielic sie wrazeniami na forum ?

A i jeszcze jedno uwazasz sie za takiego PRO?? Bo grasz 4 lata? Oo powiedz mi co osiagnales? 6 postaci 25 lvl? WoW I LOVe You My IDOL! Moze niedlugo znajdzie sie jakis debil podobny do ciebie i o tobie napisze temat: "Czy 8 latek Konrad PRO ktory gra 4 lata w tibie wroci do gry??"

Ostatnio edytowany przez _BeliaR_ - 21-08-2006 o 12:18.
stary 21-08-2006, 14:04   #9
Konrad1988
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _BeliaR_ Pokaż post
OMFG to ze wiesz ze ma 146lvl ze gra na calmerze i jest polakiem to nie znaczy ze go znasz idioto. A jesli to jest taki twoj qmpel to durniu nie pisz bezsensownych tematow na forum nie wiem w jakim celu a sam sie z nim skontaktuj, skoro to twoj qmpel i go znasz powinienes miec z nim jakis kontakt.

Ps. to ze ciebie w domu skarpetkami laduja to az takie emocjonujace ze musisz dzielic sie wrazeniami na forum ?

A i jeszcze jedno uwazasz sie za takiego PRO?? Bo grasz 4 lata? Oo powiedz mi co osiagnales? 6 postaci 25 lvl? WoW I LOVe You My IDOL! Moze niedlugo znajdzie sie jakis debil podobny do ciebie i o tobie napisze temat: "Czy 8 latek Konrad PRO ktory gra 4 lata w tibie wroci do gry??"
Hmmm, zrobiłem 3 postacie 50 lvl+ (sprzedane), jedna 29 lvl (delete), aktualnie 25 lvl i 40 lvl na luminerze Co do ciebie, mam wrażenie, że prosisz Mame, żeby ci kompa włączyła, a posta piszesz około godziny, bo czytasz słownik ort. i starasz sie nie robić błędów. Wtedy każdy cie spostrzega za dorosłego... znam takie dzieci jak ty... na tibia.org.pl jest ich pełno

Ps. nie wybiegaj z off topic

Ostatnio edytowany przez Konrad1988 - 21-08-2006 o 14:05.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 14:50   #10
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
wes wyjdz ! idz najlepiej posluchaj metalu/tokio hotel
czy masz coś rpzeciwko muzyce zwanej potocznie "metal"?

Jeśli tak to powiedz co, i zacznij liczyć deady na elysi tT

A co do autora tematu: zwykły idiota liżacy dupe high lvlom
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 15:16   #11
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
[...] a posta piszesz około godziny, bo czytasz słownik ort. i starasz sie nie robić błędów. [...]

Sorry, ze sie wtracam, ale tutaj akurat to pod komplement podchodzi niz pod obraze To, ze ktos pisze posta ze slownikiem ortograficznym po to zeby bledow nie zrobic, moze o nim tylko i wylacznie dobrze swiadczyc. Takich "dzieci" to na tibia.org.pl ze swieca szukac.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 15:37   #12
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Leżę i kwiczę, chrum chrum...
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-08-2006, 16:44   #13
_BeliaR_
Użytkownik forum

_BeliaR_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką!
To swiadczy o tym jaki jestes dojrzaly i dorosly. Tekst jakbys mial max 12 lat -.- zal mi ciebie :/

A i jeszcze jedno posta pisze szybciej niz ty...to ze nie siedze w tym temacie caly dzien i nie czekam az cos laskawie napiszesz zeby szybko odpisac nie znaczy ze godzine posta pisze. Pomysl jesli potrafisz :f

PS. nie zastanawia cie czemu prawie wszyscy w tym temacie cie wysmieli, stwierdzili ze jestes idiota, ze liszesz dupe innym? Wszyscy jestesmy dzieciakami a ty jako jedyny dojrzaly czlowiek masz racje? ;<
Zastanow sie nad tym i wtedy zacznij sie na forum udzielac.

Ostatnio edytowany przez _BeliaR_ - 21-08-2006 o 16:54.
stary 22-08-2006, 11:45   #14
Konrad1988
Guest

Domyślny

Tylko ty masz 15 lat, ja w sobote miałem 18-tke. A to nie ma nic do rzeczy. Skoro temat mówi jasno, o powrocie Hlvla, to skupcie sie na tym. Szkoda, ze tego tematu nie czytaja prawdziwe osoby z Calmery: Sir Dzidek, Zephim, Czlowiek Pajak itp. Wtedy oni wasze nędzne posty by przyćmili jego wyrobioną reputacją. Druga sprawa, podniecacie sie Tetrem, Taifunem, i innymi psycholami. Czas na gracza, którego nie znacie i już fala krytyki!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2006, 12:00   #15
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Tylko ty masz 15 lat, ja w sobote miałem 18-tke. A to nie ma nic do rzeczy. Skoro temat mówi jasno, o powrocie Hlvla, to skupcie sie na tym. Szkoda, ze tego tematu nie czytaja prawdziwe osoby z Calmery: Sir Dzidek, Zephim, Czlowiek Pajak itp. Wtedy oni wasze nędzne posty by przyćmili jego wyrobioną reputacją. Druga sprawa, podniecacie sie Tetrem, Taifunem, i innymi psycholami. Czas na gracza, którego nie znacie i już fala krytyki!
No i h... ze ty masz 18 lat a on 15 ... albo na odwrut ... 15-latek moze byc madrzejszy od 20 albo nawet 30 latka ... . No i co z tego ze ziomus skonczyl grac ja prubuje skonczyc z tibia od 2 lat i nie mage i szczerze muwiac zazdroszcze mu tego ze nie gra i narazie nie planuje ... . Nie gram na calmerze ale powiem ci ze te osoby ktore wymieniles nic by nie wniosly do tematu. Ja go niekrytkuje ale ze wbil 140 lvl + to nie oznacza ze jest super ole zwykly gracz w tibi ktory spedzil nad postacia duzo czasu (nie mowie ze ja wbilem lepszy lvl ... ale jak bym pogral jeszcze okolo roku do poltora to nie bedzie problemem wbicie takiego lvl ...)
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-08-2006, 12:10   #16
Xenter
Użytkownik Forum

Xenter's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Ełk

Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Kyra : ))
Poziom: +++
Skille: +++
Poziom mag.: ++
Domyślny

gosc przez te 4 lata zrobił 25 lvl Gratulacje =]
stary 23-08-2006, 09:22   #17
Crucio
Użytkownik Forum

Crucio's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006

Świat: Eternia
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
znam takie dzieci jak ty... na tibia.org.pl
A po kiego grzyba w to tibia.org.pl w*******asz?
Zalozyles debilny temat i myslisz ze ludzie Cie poprą w twoim chorym celu, przywrocenia do gry jednego z wyzszych leveli na Calmerze, ktoremu byc moze nie chce sie grac :S.
Crucio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2006, 16:50   #18
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
Domyślny ?

Niby po co ludzie mają go nakłaniać , żeby wrócił do gry?
Nirvy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2006, 00:19   #19
Hellsir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Domyślny

Co was obchodzi to, że ktoś chce by ktoś grał nadal na servie. Może to jest jego idol lub dobry kolega, a może poprostu tęskni za nim, w jakiś sposób. Zamiast go zjechać powinniście troche pomyśleć o tym, że to co dla kogoś jest ważne to nie znaczy, że można sie z tego wyśmiewać, albo sobie poprostu kpić.

PS. A to kto ile ma lat, nie oceniajcie po jego poście. Dla mnie to jest poprostu śmieszne. Mówicie, że on ma 12 lat, ale każdy by sie zdenerwował jak byście go tak potraktowali, są pewne granice swojego zachowania i nie powinno sie podważać priorytetów innych ludzi. A to ile ma lat to jest jego sprawa i to on decyduje jak i co opisze, nie każdy jest takim "orłem" i nie każdy sie stara pisząc posta, a zwłaszcza, gdy sie go tak traktuje jak wy to robicie.

Ostatnio edytowany przez Hellsir - 24-08-2006 o 00:22.
Hellsir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2006, 08:56   #20
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Imię: *******
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou Pokaż post
czy masz coś rpzeciwko muzyce zwanej potocznie "metal"?

No właśnie co ci takiego ci źli metale zrobili??zjedli ci matkę??

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania