![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() bylem na desercie chce zmienic platynki na cp gdy mowie do suzy w thais w banku hi>change platinum>1>yes to po yes nic mi nie mowi a po 1 mowi mi to Well, can I help you with something else?
a to cala rozmowa ----- ----: change platinum Suzy: Do you want to change your platinum coins to gold or crystal? ----- ----: 1 Suzy: Well, can I help you with something else? ----- ----: yes i dalej nic jak mam mowic |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
![]() mówisz
hi>change platinum> crystal> 1>yes |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 14:39 xxx: hi
14:39 xxx:change platinum coins 14:39 Eva: Do you want to change your platinum coins to gold or crystal? 14:39 xxx: crystal 14:39 Eva: How many crystal coins do you want to get? 14:39 xxx:1 (Bądź inna liczbę, ile crystal`ek chcemy uzyskać) Jeśli jeszcze ktoś nie wie... 100 platinum coin = 1 crystal A tak a propo tibia-fan - czytanie ze zrozumieniem się kłania, a nie byle jakie wklepywanie tekstu... To tak samo jakbyś poszedł do sklepu poprosiłbyś np. masło, pani sprzedawczyni pyta się, które - a Ty na to odpowiadasz:"- jedną sztuke poproszę"
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 12-11-2006 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() J. Angielski sie kłania
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |