|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Witam, chcialbym zamiescic tutaj moj maly programik, nie jest moze on az tak potrzebny no ale moze komus sie przyda.
Programik pokazuje czesc informacji (Name, world, voc, gildia, residence, last login, pacc/facc, house, real name, location, last dead) ze strony tibia.com odnosnie playera ktorego wpiszemy w okienku. Niby nie potrzebne bo mozna wejsc na tibia.com i se sprawdzic ale tak jest imo szybciej ![]() link do programu: http://wropro.yoyo.pl/system_upload/tibiainfo***** Ostatnio edytowany przez Wrotek - 13-11-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Czysty i nawet fajne cudo
![]() @edit Program działa ![]() @2edit hmm zauwazylem przy CEST takie śmieszne znaczki ;p C jest podkreślone a po T jest < przy gildii pisze np. Templarius of the Templarius+Academy ![]() ![]() @co do layouta Zrób moze jakies pocieniowane ciemne tło + białe literki jakąs inna czcionką ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Shokei - 28-09-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zobacze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hero Matex
Poziom mag.: 4
|
![]() bardzo mi sie podoba
edit: jak wpisalem nick kogos tam to wyszedl blad Ostatnio edytowany przez PiKA.pIka - 27-09-2006 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Upnołem właśnie nową wersje, dodałem gildie, real name, last login, location, world. Niedlugo mam nadzieje ze dodam opis i deady
![]() Jezeli ktos sprawdzil ten program to prosze napisac czy dziala i najlepiej jakąś opinie o nim ![]() Ostatnio edytowany przez Wrotek - 28-09-2006 o 01:23. Powód: update |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() jest kilka bugow, ale to drobnostki, program calkiem uzyteczny jesli potrzebujemy szybko kogos dane, np jesli ktos nas huntuje, lub przez kogo zginal kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Świat: Xantera
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Ciekawy programik..napewno sie przyda w sytuacji gdy trzeba szybko sprawdzic czyjes dane
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co konkretnie? Napewno jezeli postac nie istnieje to wywala znaczniki html co zaraz poprawie, ale czy cos jeszcze jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech mi ktoś wyjaśni, po co mam ściągać ten program skoro mogę wejść na tibia.com np. poprzez zakładkę "ulubione" w swoim FF'ksie i tam szybko sprawdzić dane i mieć pewność, że są dokładne ?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
możesz sobie z pulpitu raz dwa. wyobraź sobie masz słaby komp i przeglądarka włacze ci sie kilkadziesiat sekund no to klikasz na takie cuś i masz wszystko ;] @down Ja sie kłócić nie bede ![]() ![]() btw. nikt nie każe ci tego sciągac ![]() @Wrotek doceniam że zrobiłes takie cuś ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Shokei - 28-09-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak mój komp NIE jest słaby ? A poza tym wole sobie poczekać kilkadziesiąt sekund na otwarcie tej przeglądarki i mieć pewność, że otrzymam rzetelne informacje, holmes.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Helixaw - Już to poprawiłem, link wciąz ten sam.
Yoh Asakura - Przecież NIKT Tobie NIE każe tego uzywać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nie podam ;p
Świat: Fortera
Poziom: 19
Skille: 67/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @upup
Ten koles jest dziwny i tyle nie odpowiadac na jego glupie pytania musi 3 dni rozmyslac wtedy wpadnie na co taki program. @topic No no program nawet dobry ;].GZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A mianem "koleś" to ty sobie możesz najwyżej swojego psa nazwać, chociaż i on może się na to nie zgodzić. @down: rzucić to ja ciebie mogę ale słownikiem.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-09-2006 o 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() żucaj mięsem u siebie na chacie a nie tutaj na forum(no ewentualnie przez pw) a co do tego czy ten program jest uzyteczny to na pewno i widac wkoncu ze ktos sie tym interesuje a nie jakis eful hackijer co gotowego gejloggera daje
tak tak wstancie wszyscy i bijcie brawa dla faceta co zucil wszystko i ztwozyl ten program a takze brawa dla niego za to ze kupuje bielizne swojej dziewczynie.........
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I juz nowa wersja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wrotek
wpisz sobie np. nick Sunze ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thx. Juz poprawione
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
i wogole po co wc? mamy przeciez nature -.- Niektorzy robia programy, aby pomoc innym, nie obchodzi mnie to ze masz dobrego kompa, szczerze mowiac mam to gdzies, jesli ktos ma slabego neta i kompa, to czy nie lepiej mu looknac tym programem dane? Po co wykorzystywac niepotrzebnie pamiec na przegladarke jak mozna szybko otworzyc to samo programem? Ps. Uzywam tego programu, i jestem z niego zadowolony. Czyli ze jestem leniwy albo egoistyczny, bo ten program jest bezuzyteczny i robi za kolejny nie wazny bajer? That sux! Uzywam i robie co chce. Houston end of transimission |
|
![]() |
![]() |