|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy Pododoba Wam Się Mój Pomysł? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 80.43% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 19.57% |
Głosujących: 46. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z nudów kiedy wymyslilem cos takiego jak fake'i animowane, otóż tak chcialbym bym wam pokazać moj 1 fake animowany, jest to normalny fake ale podobny do filmiku wiec nie smiejcie sie ze mnie bo to 1 odslona:
EDIT: Zpowodó braku talentu i weny przekazuje temat MiXerowi zeby mogl tu zamieszczac swoje animacje ![]() Coments Please!
Moje Postacie: Palladyn [CHAR]Zaleria Water[/CHAR] Druid [CHAR]Shein Habor[/CHAR] Nie komentujcie LVL'i bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Ostatnio edytowany przez ZenNeron - 16-11-2006 o 18:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Nawet fajne tylko ze mało!
Hmm może bys sprubował zrobic fake story z takiego czegos! Dawaj more fajne to jest! ;P Ostatnio edytowany przez Vansider - 22-10-2006 o 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest dopiero 1 wersja musze popracowac nad converterem potem bedzie tylko lepiej
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() wg mnie fake;i animowane to nie jest dobry pomysł. wiem z własnego doświadczenia, że zrobienie animacji jest dużo trudniejsze niżzwykły fake story. Chyba że ktoś wymyśli fajnąfabułę, i bedzie mu sie chciało zrobić animacje. To co wkleiłeś na górze nie zalicza sie do dobrych :/ trawa sie rusza, płomie nie leci w linii prostej... ahhhh... Animacja nie jest tak prosta jak sie wydaje... Jeśli chcesz zrobić FS animowane to powodzenia... Część która zajmuje 20 obrazków w normalnym FS zajmie ci pewnie ze 100~ jeśli ma być dobra. Jeśli nie umiesz robić animacji (a nie umiesz, zrobienie paru klatek żeby sie trawa nie ruszała to nie jest straszna filozofia) to w aminowanym fake story zrobisz tysiące błędów takich jak:
-za szybko znikające dialogi -dziwne ruchy przedmiotów -za szybka akcja i co za tym idze "zacinanie" sie animacji... Niech animowane FS robią tylko ci ,który mnaprawde sie chce i wiedzą jak robić animacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz to dopiero 1 wersja wiem ze sa nie dociagniecia no ale co. To był 1 Raz
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Dam Ci rade i zapamiętaj sobie ją: Pierwsze wrażenie jest najważniejsze!!!! A twoje pierwsze wrażenie jest fatalne... Możesz to naprawić robiąc kolejne aminacje. Ale musiały by być zaje**ste w co wątpie ;P Każdy kto wejdzie na ten temat (a dużo ludzi wchodzi na nowe tematy żeby zobaczyć co się święci) i zobaczy twoją pierwszą ale kijową animacje pomyśli: eeee badziewie. nie warto tu wracać ten koleś nie umie robić animacji... Takie było też mije pierwsze wrażenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Ciekawe I fajne 6/10
+Fabuła[pomysł] +Animacja +Postacie i Itemy Jakiego Programu Używasz ?? -Krótkie -Brak Wiadomośći o Fire ballu gdzie sie rozwalił.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ rayza:
plus za fabułę???!?!!!111 ![]() Gdzie ty tam masz jakąś fabułe?!!! -.- -.- pisać oceny to też sztuka -.-' @topic zamieszcze poniżej animacje która zrobił mój brat. Nie jest to wielkie dzieło (choć trawa sie nie ciepie ;] ). Ta animacje robił chyba z tydzień a trwa niezbyt długo. W porównaniu z innymi animacjami na tym 4um jest chyba najlepsza ;P Nie robie nowego tematu dla tej animacji. Nie miała ona być na forum, ale skoro zrobiłeś temat o animacjach to masz: ![]() ników nie ma celowo PS: autor animacji - Blisher Ostatnio edytowany przez Glaves - 22-10-2006 o 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dno glaves super ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ dark kris:
Brak mówił że już ją kiedyś dawał na forum :/ "mało komentów było i spadła chyba na 50 strone" ;D żeby nie było że plagiat ;] teraz tylko tak dla przykładu ją wrzuciłem. Ostatnio edytowany przez Glaves - 22-10-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóz daliscie mi cieżki orzech do zgryzienia no cóz zobaczymy co czas pokaze zprobuje z fake'iem i porównacie
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Daj se siana... Widziałem tego fejka... I moim zdaniem jst fuj!
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @Glaves
Że też twojemu bratu chciało się to robić... Ale fajna, latają w kółko, dobry pomysł ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zen: kiepskie? jakoś nie widzę ukrytego przesłania, chyba przesadziłeś z jego maskowaniem...
Glaves: trochę więcej klatek i była by pełna animacja :O niech twój brat dalej trwa w tej mocy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeczytajcie poczatek temat koniec z moimi animacjami teraz MiXer tu prowadzi
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Wiesz, ja wole założyć sam temat i tak zrobię ;p
Więc nie wiem co zrobisz z tym topicem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Michcio Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Morgana
Poziom: 8
Skille: 15/16
![]() |
![]() Wszystko to jesy h**** pomysł i wszystko jest p********ne więc k*** z tym s**********
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Pomysł dobry, wykonanie do kitu
Chyba nie trzeba nic tłumaczyć?
![]() |
#20 |