![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() Witam,napisalem ten temat po to ze nie mam w co grac.chcialem grac w MU ale ztymi paccami zepsuli gre i postanowilem ze nie.Kal online tez niebardzo bo po 20 levelu mi sie nudzi.Dlatego pisze do was zebyscie mi polecili jakies fajne gierki MMORPG wlasnie typu Mu kal a moze nawet typu tibia xDczekam na odpowiedzi.Aha i gra musi byl darmowa !!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odpowiedź jest prosta
![]() ![]() Kup Pacc i wymiataj xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Knight Online, Hero Online :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() dark eden tylko nie inter~
maple story knight online diablo 2 lod na battle.net
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
|
![]() interesuje mnie hero online tylko powiedzcie mi jak sie zarejestrowac skad sciagnac itd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
W dziale rpg w przyklejonych masz temat z grami rpg poszukaj tam Temat do skasowania
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() ![]() Poszukaj a znajdziesz... Polecam LINEAGE II lub NFS Carbon (Jesli niebendziesz chciał grac w sieciowe gry) sam grałem w Lineage gierka cud ;](Tylko serva trza znalesc najlepszego,polecam server ze statami 10x lub 5x najprzyjemniej sie na takich gra.)Sam też gram w nfs carbon mówie grafika :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Pasjans jest najlepzy!!!11111
A tak na serio to pograj sobie w knight online, dojdziesz do 40 lvlu i ci się znudzi ![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 17-11-2006 o 22:44. |
![]() |
![]() |