![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() W tym temacie będę zamieszczał własne gify
![]() Aby nie zaczynać z pustymi rękami zrobiłem mała chistoryjkę.... oczywiście o pk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . . . . Mam nadzieję, że ten obrazek zasługuje na repa ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 17-08-2004 o 22:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() cheche...puściłem posta i już widze nawałnice(nawałniczke) artów
![]() ![]() ![]() Ps....i widzicie na ile sposobów można pokazac tą samą scenke? ![]() ![]() ![]() obiecaj tylko że następne będą leprze, jeden od drugiego! chociaż ten i tak jest bardzo fajny, tylko czemu ciągle te kuleczki? ![]() ![]() ps..evul znaczy to samo co evil? Ostatnio edytowany przez limenu - 17-08-2004 o 22:56. Powód: bo tak..:D |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Hage, co sie stalo z tym typem po lewej, jak najprawdopodobniej zginol bo tak szybko typ znikl ze nie widzialem ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Śmieszne, przynajmniej klatki chodzą płynnie i można wszystko przeczytać. A co do wyglądu to jak na początek to jest OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aczkolewiek ja uwazam że to jest zlamowane z emoticins war
![]()
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() lord shard muszę cię niestety rozczarować, ale taką animację jak moja czy twoja widziałem już wiele, wiele razy i wcale się tobą nie sugerowałem.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() RE up. Wiesz ja to wtrąciłem półżartem, na moją niekorzyść lubie się droczyć
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() A oto kolejny gif, mam nadzieję, że wam bardzie przypadnie do gustu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w programie ta animacja była jakaś płynniejsza a napisy dłużej były widoczne ale nie jest aż tak źle ![]()
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() CooooooooL
szcseulnie to drugie ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Humor to masz, śmieszne, rób dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Może będe miał inne zdanie niż wszyscy , ale mi się to nie podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ogolnie ok, popracuj nad jakoscia tych graficzek ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikt ważny
|
![]() "Zdradliwa wena, raz jest, raz jej nie ma..."
otóż t, próbowałem coś stworzyć ale efekty tego są marne... sami oceńcie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak widać jakość postaci przypłaciłem dłuższym czasem ładowania.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Moim zdaniem powinnien tez ciezar szybciej spadac.. ale pomysl fajny.. tamte gify tez spoxik... Pracuj dalej
![]()
![]() |
#16 |
Nikt ważny
|
![]() Troszkę to zmieniłem jedak tutaj ale nie wiele to dało. dodatkowo jeszcze udało mi sięścisnąć ten plik do znośniejszych rozmiarów aby aż tak nie klatkował
![]() Tymczasem next gif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Jeżeli chcesz szczerą ocenę to ... Wg. mnie to 1 i 2 animka była super 3 i 4 to przejaw braku weny ^^. Mam nadzieję, że cię nie obrazilem
![]()
Niczego bardziej nie lubie, jak takiemu n00bowi przygrzmocić młotem lucereńskim ^_^ Opis broni średniowiecznych... 1% made so far GALERIA PRAC, MÓJ NOWY STYL <100x100 pix, 70x70> GALERIA PRAC, MNIEJSZE GRAFIKI, BLIŻSZE TIBIJSKIM komentujcie... ![]() Ostatnio edytowany przez Tyriade - 20-08-2004 o 07:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Tyriade, musze Ci powiedzieć , że też mam takie zdanie
![]() A tak btw to animek z PK'erem króluje ![]() Siakoś reszta bez duszy przepadła ... Hmmm, A trzeci gifek ? Z tymi tonami to troszkę za mało dałeś. Gdzieś z 90 ton, tak się zgodzę ![]() Pozdrawiam ^^
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Z mojego domku
![]() |
![]() mam dla ciebie propozycje zrob jednego ludka o imieniu Król noobów a drugie "xXx" i pan xxx atakuja króla nobów i atakuje go pełno noobów o mniejszych rozmiarach przygniatając go cieżarem a jescze zeby bylo ewiadomo o co chodzi to mozna zrobic wyplywajoncom z pod nich krew
![]() |
![]() |
![]() |