|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszce niedawno co kilkanaście- kilkadziesiąt dni na głownej stronie jako news pojawiały się screeny z wybitnych osiągnięć polskich Tibijczyków, np. 150lvl+ 100 att. itp.
Czy jeszce będą pokazywane?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę że tak, lecz trzeba wziąć pod uwagę, iż modki również mają swoje życie prywatne, które jest ważniejsze.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() w tamtym newsie na samym końcu pisali, że gdy zbiorą dość sporą ilosc screenow wtedy zamieszczą
|
![]() |
![]() |
#4 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Nowy news jest już prawie gotowy. Umieszczę go w weekend.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() prawdopodobnie bedą chociaż mnie te newsy niezabardzo ciekawiły chyba, że pobił jakiś rekord.Te scry w newsach tylko spowalniały wczytywanie strony(mam słabego neta), lepiej by było zrobić jakąś liste najlepszych polaków coś takiego jak spis potworów czy itemów.
|
![]() |