|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam, mam bardzo ważne pytanie dotyczące paladyna.
A mianowicie: Na ile dystów starczą mi 2835 speary? Mam aktualnie 71 dist (dokładnie 100% do 72). Z góry dziękuję. P.S. Nigdzie nie znalazłem tematu dotyczącego tego pytania, ale jeśli się mylę to proszę o podanie linka i zamknięcie tego tematu.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Oblicz sobie np. Jak przychodzi ci za 10 sperów 1 % to za 100 10% za 1000 100% i licz to sobie sam obliczysz na ile ci starczy
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma teori, na ile starczy mi tyle spearow ...
one sie lamia losowo
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: W skorupce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Creazy Devil
Świat: Lunara
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Witam! mam palka na 8 lvl z skillem 25 nie cierpie podnosic tych spearuw ani niczego innego do trenienia ...... A wy To lubicie?
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() @up
Co to ma do tematu?? @topic Nie da sie dokladnie obliczyc, mi sie raz spear rozwalil po pierwszym zucie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Nie można dokładnie obliczyć, ale da się oszacować. Załóż zużycie 50 czy 60 (jak wolisz) spearów na godzinę treningu. Po resztę, tzn potrzebny czas, odsyłam do dowolnego dobrego kalkulatora skillów. Potem już chyba wiadomo co robić...?
Aha, żeby się sprawdziło, twój trening musi być w miarę efektywny. Chcesz wiedzieć co i jak - www.pskonejott.com - tu znajdziesz potrzebne informacje, w dziale o treningu.