|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
![]() Chciałbym przedstawić tu swego pierwszego fake pt. "Bóstwo". W Tibię już od dawna nie gram lecz z nudów zacząłem robić tibijskiego fake ![]() ![]() Ps. Pamietajcie ze ponizej znajduje się JEDYNIE Prolog... po przejrzeniu kilku tematów na tym forum zauważyłem że niektórzy nei zauważają tej informacji mimo wyraźnego napisania w tekscie ![]() "Bóstwo" - Prolog Wśród nocnej ciszy jeden z najpotężniejszych magów tibijskiego świata przeprowadza w głuszy przyzwanie najpotężniejszej istoty kiedykolwiek... choć nasz mag nie ma o tym zielonego pojęcia myśląc iż przyzywa Demona Ogrodnika... ![]() Jednak już po wypowiedzeniu pierwszej inkantacji dzieje się coś niespodziewanego... magiczna energia aż pulsuje od namalowanego portalu... ![]() I nagle... energia chaosu skrzyżowana z najczystszą magią wytworzyła portal do zupełnie innej sfery... ![]() ![]() Wytworzył się krater na około 2 mile.. Lecz w środku zalanego ogniem pogorzeliska stała jedna postać... Postać ktora miała na zawsze zmienic oblicze tibijskiego świata. ![]() Ps2.Tak jak pisałem nie gram w Tibie, potrzebne mi są jednak Screen Shoty. Tak więc zapraszam wszystkich chętnych do pomocy bądź zobaczenia swej postaci w faku do kontaktu na gg - 9322106 Ps3. Proszę o komentarze na temat prologu... jako że to prolog jedynie prosze o nie pisanie argumentów w stylu "Za krótkie" Ps4.Odcinek 1 za 2-3 dni ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Fajnie używasz Gimpa.
Wręcz go nadużyłeś. Prolog to prolog więc nie będe narazie tego oceniać Good Luck |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
|
![]() Dalej dalej dawaj wiencej narazie bez oceny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ech... fake może i ma JAKOMŚ fabułę, ale co mają efekty gimp'a do fake'a? Mnie to się nie podoba... Tu jest za dużo efektów. Postaraj się bardziej.
Ps. Na poczatku jest "Wśród nocnej ciszy..." i ja na poczatku pomyslałem, że będziesz tu koledne dawać xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Spokojnie, efektów tyle w normalnych częściach nie będzie... Pojawienie się bóstwa mimo wszystko efektowne musi byc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() swieta, swieta
![]() 1. sliczny efekt ognia ![]() 2. dlaczego takie rozmyte ? 3. ladnie sie zapowiada, choc z tym Demonem Ogrodnikiem to byl niewypal 4. mam nadzieje, ze sie postarasz ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Człowieku jeśli myślisz że same efekty załatwią ci dobre oceny to sie mylisz...
A tak w ogóle to jest taki temat jak "Nasze Pierwsze Fake'i" I tylko tam dajemy swoje pierwsze prace... Edit: W dodatku oprócz tła w ostatniej scenie rozmazałeś też nick i tekst...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 22-12-2006 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Czy to dzial "grafika"? Chyba pomylilem. Przepraszam, juz stad ide.
Czlowieku! Takich szajskich efektow z gimpa to ja jeszcze nie widzialem!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Nieno 2 obrazki jest master 5 obrazków z czego 3 to obrazy z gimpa jest miszczu .....boze niesamowite -99!/10
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Nooo stary faktycznie przesadziłeś z tym Gimpem :/
Ale ocena -99/10 to chyba przesada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Powiem to krótko i zrozumiale.
PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ! Ehh.. zrozum. fabuła może uratować fake nawet jeśli ma słabe wykonanie. Ale wykonanie nie uratuje ci słabej fabuły! A, i efekty są bardzo brzydkie.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() zrub more ale mniej efektuw wiencej fake'a ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A ty devil nie pisz na forum tylko ucz sie polskiego...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Rowniez popieram Drakona. Za dzuo efektow. Nie chce mi sie wymieniac bledow, ale 3/10