|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
chcę zmienić sobie domek (w tym samym mieście), mam parę pytań:
Generalnie to po prostu jestem leniwy i nie chce mi się wszystkiego nosić ![]() O ile do depo mogę wszystko wysłać parcelem (mam skrzynkę koło domku), to potem by trzeba latać przez pół miasta i wszystko sobie poznosić... |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() Dragon juz cos napisal a ja potwierdze. Majac domek nie mozesz licytowac innego domku (z obojetnie jakiej postaci na tym koncie) na tym serverze (dopuszczalne jest posiadanie 3 domku - kazdego na innym serwerze). a wiec jak chcesz nabyc inny domek to:
1) Musisz wyprowadzic sie z obecnego (itemy wysle Ci do depo w tym miescie gdzie masz domek - nie wiem jak z mebalami ale chyba tych wiekszych nie wysle) 2) Wygrac aukcje na nowy domek 3) Zaniesc itemy do nowego domku Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Jeżeli nie chcesz tracić domku to możesz porosić kolege(pod warunkiem, że ten ma PACC i nie posiada domku), aby zalicytował ten domek, a jak się skonczy licytacja przeżucisz sobie itemy, a on przepisze domek na ciebie.Jeżeli nie znasz nikogo takiego to musisz zrezygnować z domku i zalicytować i przez okno wrzucić do niego meble, ale radze ci się z tym spieszyć bo niewiadomo jak bedzie z okiennicami w wolnych domkach po update(czy bedą otwarte). W razie rezygnacji z domku bez "zabezpieczenia" mebli to je utracisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() [quote=Borch.Trzy.Kawki;1102741]Witam,
chcę zmienić sobie domek (w tym samym mieście), mam parę pytań:
Niemozesz licytowac innych domkow gdy a) masz domek b)zalicytowales juz jakis domek i twoja oferta jest najwyzsza c) masz bana na domki Itemy zostaja w domku po jego opuszczeniu o ile sie niemyle |
![]() |
![]() |