|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Druid poradzi sobie z gs'em już na 40 lvl zakladając , że ma +/-50mlvl, ale wg mnie to waste bo musi pilnować mana shielda, i bedzie go bił ok 140. Bez manashielda nie ma nawet co próbować bo na tym lvl ma niecałe 400 hp czyli może paść na 1 combo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Druidem ogólnie nie opłaca się expić na gs'ach... Wyprawa napewno się nie zwróci [wyjątek jak masz duże szczęście... I lootniesz tego K-arma/K-legs/Platinum amulet (i tak trafiają się bardzo rzadko)]...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 60 druid moze brac gs na klate nawet bez manashielda, wystarczy odpowiednio wczesnie sie leczyc exura sio. a co do powazniejszego exp to nie wiem, ale mysle ze z hmm by juz mogl biegac po poh.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() Mowicie ze exp na gs nieoplacalny w takim razie na czym mu sie oplaca expic na 60 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Można oczywiście ryzykować, ale przy dłuższym lagu(10sek) to można paść zwłaszcza że na 60 lvl druid ma 445 hp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Na 60lvl jeszcze nie, ale gdzieś na 90lvl bardzo opłacalnie się expi drutem na gs na goromie (zanim neta zmieniłem to troche filmików obejrzałem bo lagi miałem wiec wiem). Co do expowiska, jakoś ten lvl musiałeś wybić, jak postać kupiłeś, to nie licz, ze dostaniesz wiele odpowiedzi. Kazdy gracz wie, gdzie się dla niego najbardziej opłaca expić (nowe tereny trzeba najpierw sprawdzić), a jak juz to są filmiki/przyklejone tematy.
Ps. Polecam http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() Mozna na 60 lvl druidem z powodzeniem expic na GSach uzywajac burst arrowów, biegajac z GSem wokół jakiejś kępy drzew albo czegoś takiego...
Bardziej hardkorowo można walić z exori vis i używać magic shielda albo leczyc się exura sio lub exura gran. Jednak na GSach przyda sie PACC żeby czasem włączyć utani hur. Co do expowisk dla 60 druida to chyba najlepsze wydaja sie być dragi z exori vis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() jak tym druidem masz pacc to nie masz sie co zastanawiac tylko szukac blokera i do konca swoich dni siedziec na hydrach. Praktycznie na takim lvl nie musisz juz chodzic samemu expic tylko zdobywasz exp na huntach ( hudry dl'e) mysle ze na gs tez sie da expic ja osobiscie zabijalem je solo 38ms wiec tym 60 powinienes sobie nawet radzic ale watpie ze bedzie sie to bardziej oplacalo niz hydry. No a jak niemasz pacc to dragi wand+hmm i zbieraj na pacc ;p
pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() Odrazu wytłumacze nie kupilem nigdy zadnej postaci mam poprostu 30 lvl druida i zastanawiam sie nad dalsza kariera czy napewno chce grac druidem a ten level 60 dalem tak o naprzyklad wymyslilem sobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Imię: Siup Wand'master
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Ktoś tam wyzej napisal ze gs bije combo. Jak moze to zrobic? Hit 220 + poison za 6? 60 druid da rade zabic gsa z vis, jezeli ma przyzwoite eq to nie dostanie hita wiekszego niz 220, a jezeli juz to niewiele wiekszego. Oczywiscie przy 445 hp w gre wchodzi jedynie leczenie sie po hicie wiekszym niz 150, inaczej to mija się z celem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Berzerktoo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidons
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 82/77
Poziom mag.: 6
|
![]() witam
na temat solowania gs na niskich poziomach wiem co nieco ;P Pierwsze gsy solowalem druidem na 35 lvlu (solo crusader) z vis, t-rod, manashieldem i dsami ;P ze strachu że padne itp.. no ale zamiast zadawać pytania "czy dam radę blebleble" sam to sprawdziłem.. Tak expić się oczywiście nie da ale z zabiciem nie ma problemu. Moje drugie spotkanie z gsami to 45 lvl (solo tym razem bs) 47 mlvl. tym razem vis + t-rod + ex gran i ewentualnie sio. z zabiciem też nie było problemu, max hit przyjąłem 202. uważam, że żeby paść na takim lvlu na pojedyńczym gsie trzeba albo nie mieć many albo być ślepym i niezauważyć że zamiast ~350 hp ma sie ~200. Co do expienia to nie uważam żeby na takim lvlu było to opłacalne (pomijając wielkie szczęście do loota). Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Ja jakieś tydzień temu na menerze przestałem tam grać miałem 22 druid z m lvl 28 i sobie myśle 20 k w depo kupie sd i manasy i posoluje dragi i gs'y
dagi loozem zabijalem nawet nei tracac manasa przy szczesciu (walilem go z sd) zabilem 5-6 0 loota poszedlem na gs'a pokonalem a loot (k armor) pierwszy raz z gs'a tracac z 10-12 manasow ale strach jest bo gdy podbiegnie to cie leje po 200 i tlyko manas manas, ide na dl'a bije go bije dostalem combo padlem odrazu poszedlem po cialo z blokerem i udalo sie 0 loot ide na gs'a wyskoczyly 2 lag podbiegly obydwa bomby 0 many, bez szans bylem manasowalem sie ale nie dalo rady ;/ ale fajnie bylo ![]() |
![]() |
![]() |