|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Witam,
Jak wiadomo od dłużeszgo czasu są problemy ze Serverami, mi np. ja nie mogę się lognąć na Titanię.Oto tłumaczenie z www.tibia.com Problemy z połączeniem: Wysępujące problemy z niektórymi serverami(nie można się lognąć) w grze i na strone www.tibia.com Te wszystkie problemy mają się skończyć ok. godziny 17:00 naszego czasu.Prosimy o zrozumienie nas.Dziękujemy za Wasze zrozumienie.Z poważaniem Twój CIP Soft |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Tak , dokładnie , miejmy nadzieję , że nie będą musieli wracać stanu konta sprzed załóżmy 2 dni.
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Mogli te lamusy (czyt. CIPy) dac znac zeby sie wylogowac za 5 minut albo cos takiego, Ja tu se na dlach siedze z zaprzyjaznionym sorcem a tu halt, myslalem ze lag ale probuje wejsc na tibia.com i nic, dalem exit i log in a tu connection refused no i walek jak poleglem to........
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ja jak loota zgubie na Huncie to ich ..........
![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Jescze jedno pytanie co jest powodem tej poważnych zmian z serwerami??