|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Szukam ekipy która ma PACC i jak wiadomo co pół roku lub troche częściej są nowe servery.
Szukam ludzi którzy potrafią się zgrać i nie boją się wojny która może się zdarzyć gdy będziemy walczyć ze szwedami albo brazolami. Poszlibyśmy na server Niemiecki bo na amerykańskim większość z nas ma lagi ![]() Nie jestem pewny na 100% ale mam już chętnych którzy muszą się zastanowić lvl 150+. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() mialbym sprawe do ciebie, napisz na gg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() koleś, popytaj wśród znajomych, nie zrobisz zgranego i lojalnego teamu "z ogłoszenia", wiekszośc bedzie sie pchala do ciebie zeby mieć jakieś "plecy" wrazie czego,
BTW: czemu akurat z BR'ami i SWE'ami? ja tam nie patrze na narodowosc jak ktos ze mna zadziera.
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z kolegą u góry. Liczy się m.in charakter a nie narodowość.
![]() |