|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Mam 2 pytania po pierwsze jesli chce kupic domek na cormay to trzeba miec kase w depo na Edron>??? a 2 bo chce kupic domek ktory ma 2 pietra ale 1 wejscie ;/ na parterze nikogo nie ma a na 1 jest jakis gostekk spi i nie ma rzeczy ostatni login byl 10.11 ale tutaj moje pytanie czy on jesli to faktycznie +1 to jesgo pokoj to zeby tam wejsc musi przesc przez moj a tak to przy okazji moze pokrasc rzeczy ;/ Czy jesli kupie ten domek to on automatycznie sie z tamtad wyniesie??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() jak domek jest zapisany na niego to nie kupisz tego domku
edit; jezeli sie nie mylę, to jest tak że, gość nie płacil czynszu i spał ciągle w łożku, w końcu odebrali mu domek i normalnie jest do kupienia, tyle ze on tam ciągle lezy, ale nie martw się, gdy on sie zaloguje będzie poza domkiem (no chyba że bedzie mial invite) edit2; na edron Ostatnio edytowany przez Lenrock - 04-12-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() No wlasnie on jest do kupienia ale jest zaznaczony x na tym domku ale nie wiem czy to tez sie tyczy pietra
ale chodzi mi gl gdize trzeba miec kase a to fajnie bo go chyba shakowali to ja nie odzyskam jednego lozka !! Ostatnio edytowany przez skrzacik0 - 04-12-2006 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Koleś ma domek, zasypia w nim, nie płaci czynszu, odbierają mu domek ale nie wyrzucają z łóżka (no bo jak, człowieka w środku snu i jeszcze na zbity pysk wywalać?). Gdy się ów osobnik zaloguje do gry, to pojawi się przed drzwiami frontowymi tegoż domku, bądź też, jak wygrasz aukcję, to będziesz mógł wywalić go z łóżka tak jak każdą inną osobę śpiącą w Twoim domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj: