|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Właśnie zrobiłem Spike Sword qest solo Ale były problemy mianowicie jak dojść do finał rooma przez godzinę szukałem w Internecie gdzie jest dziura do finał rooma i nic aż w końcu się wkur.. wkwkur.. Wkużyłem i poszedłem rozkopywać cały teren i pięć razy tam zaglądałem i nic.. jeden UH przy tym mi zwiał cały bak mana fluid aż znalazłem radoche przy tym miałem co niemiara ze znalezienia dziury i się trochę strachnołem bo nie miałem już mana fluid a tu jeszcze tyle fire devili to mi się manka zregenerowała, zabiłem tyle ile mogę fire devilii loot był nawet ładny bo Guardian Shield poleciał za trzecim i double axe poszedł mi przy tym też prawie cały bp nowiuśkich explo runek.. Ale jak znalazłem spike sworda taką miałem radoche hehe i teraz obrazek z lootem
![]() ps. trzeba nakliknąć aby był większy Ostatnio edytowany przez ZdicH - 04-12-2006 o 15:06. |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() 37 lvl sorcerer soluje SS Questa. Gratulacje. Niesamowity wyczyn. <ironia>
Ja to zasolowałem 23 knightem ![]() PS: Gratz Guardian Shielda! (to już nie jest ironia) down@ Niestety, ja też robiłem tą swoją postać sam, ale bez większego trudu, tylko że było to czasochłonne (90% czasu ''gry'' byłem retired...) Btw, rozumiem gdybyś się ucieszył z Annihilatora, ale z tak łatwego questa... down2@ Masz kolego rację, wystarczy wlepić niewidkę i lecisz jak chcesz... zwłaszcza profesją magiczną.
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 04-12-2006 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
Gdzie kupiłeś postać? Po pierwsze gratuluje tobie za to że solo wykonałeś tego qesta na 23lvl. Po drugie postaci nie kupowałem tylko sam ją zrobiłem z wielkim trudem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ZdicH - 04-12-2006 o 15:15. |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Jak się nie mylę tego questa robi się na niewidce, bez dodatkowych kosztów za runy etc..
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() tak miałem na początku zrobić ale się wkurzyłem bo nie mogłem znaleźć wejścia do ostatniego pomieszczenia to zacząłem devile niszczyć z explo
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() Brava ! <aplaus><aplaus> - ( Ok, wyłączcie ten playback ) A tak szczerze: Co nas to obchodzi ?... Taki quest jest wykonywany wiele razy dziennie na każdym z światów, pomyśl co by się działo na forum, jakby każdy chciał zamieścić, taki jak Twój ów wyczyn.
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 04-12-2006 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic tylko pogratulować i potęsknić za poprzednim pokoleniem graczy które za takie coś by cię zlinczowało.
#9 |
Guest
|
![]() do qesta nie miałem włączonego boota tylko ikonka została bo całą noc robiło mirunki explo a ikonka mi sie nie wyłączyła ..
Ostatnio edytowany przez ZdicH - 04-12-2006 o 16:46. |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() :O Wof
I co z tego? Też bym narobił w majty, gdybym dostał od Fire Devila na TBI... :O |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Dajcie spokój
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Ooo pierdolo*y!!! on ma spike sworda i g shield!!!11!1!! i sprobuj sam zarobic kase a nie na bocie jedziesz zycze ci wielu dedow na botowaniu =]
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() A to się porobiło... nawet Nadrill się odezwał! Do fejka, nie do nupkowatych tematów
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() |