|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jimbo of Mythera
Profesja: Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 68
Skille: 88/70
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Siema mam problem po zainstalowaniu windows XP mam niesamowite lagi nie tylko w Tibi ale w innych grach jak gram po sieci. Odrazu mówie ze nie mam przy tym wlaczonych zadnych progrmow typu gg kaza e-mule itd.itp. Moje lacze to neostrada 128kb/s komp athlon 2400+ i 256 ddr ramu (chyba jakos tak nie wiem czy to sie ddr pisze xD)
Przy okazji zeby nie zasmiecac forum nowymi postami chcialem podziekowac Tibia.pl za pacc. Otrzymalem go po 2 tygodniach bo zaginely moje pieniadze w banku. Jednakze Tibia.pl odzyskala moja kase i zamowila mi pacc. Jezeli ruszy znow mozliwosc kupowania pacc przez tibia.pl to polecam. THX tibia.pl XD |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() To raczej nie jest problem kompa, bo tylko przeinstalowales windowsa. Mysle ze to problem z laczem, kazdy uslugodawca internetowy ma swoje lepsze i gorsze dni... poczekaj. NIe bedzie efektow, skontaktuj sie z adminem sieci i popros o pomoc.
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() kumpel mial kiedys identyczny problem, mial xpka, zainstalowal se 98 i mial lagi, potem spowrotem xpka i nie mial lagow, jestem przekonany ze jak zainstalujesz spowrotem 98 nie bedzie lagow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Widzisz istnieje taka możliwość jeszcze: Masz neostrade, a neostrada niedawno założyła ograniczniki na transfer tzn. jeżeli ściągałeś dużo plików o dużym rozmiarze i przekroczysz ten limit to neostrada 128 kb\s zmienia swój budzik na 64 Kb\s. Więc może o to chodzi.
Ps. Te ograniczenia są w skali na jeden miesiąc.
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Dobra to tyle, a odnośnie tego tematu to ja powiem, ze mi się to wydaje troszkę dziwne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Heh własnie szukałem tematów z tym problemem, poniewaz mam dokladnie taki sam jak Ty. Wiec odrazu spytam tutaj: Mialem Windows ME(najbardziej wadliwy podobno) i przeinstalowalem na XP. Na ME cała tibia ładnie chodzila, a na XP mam takie lagi ze tylko w dp moge siedzieć(jestem Palkiem) co można z tym zrobić??. Probowałem znowu na ME zrobić ale pisze ze nie da sie otworzyc tego pliku setupa i ze mozliwe to jest tylko w DOSie probowałem w DOSie uruchomić i d**a!!
![]() |
![]() |
![]() |
Capality |
Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius.
|