|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Mój najleprzy kumpel z tibi "Master Kamilek" zostal hakniety i przestał grać swoim pallem. Postanowilem pożegnac się z nim przez ten temat, zamieszcze tu ssy z huntów, adv, zabawnych chwil itp.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cannabis - 29-08-2004 o 11:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() przykro mi z powodu master kamilka ale foto sa fajne widac ze sie nigdy nie nudziliscie w tibi tesz mialem haka nie rz ale sie nie podawalem ;/ ale foto Ok macie + odemnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja czasem wlasnie wchodzilem na swojego niepotrzebnego druta na servie amera (to wlasnie ja kucu)i pyro robil testa ue.Myśle co mi zalezy wiem ze dedne ale postac i tak niepotrzebna
![]() a oto skutki: http://img.photobucket.com/albums/v3...zta/UO0049.jpg |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Ehh screeny bardzo fajne ale po co konczyc jaq qmpel odchodzi? Po prostu bez sensu jaq ty bys ejce pogral ale nie grasz bo qmpel... Jaq qmpla z rl znasz lub nawet gg do niego maszto powinno ci wystarczyc i powinienes garc dalej
![]() Taka moja opinia |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() oh te dobre czasy ;/ (kamil potem odasz moja plyte z zdjeciamy ) tyle przygud razem przezylismy
![]() |
![]() |