|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() dlaczego ja dostaje bana ip jak jakis kaplaty ryj(zwany chakerem) chce mi wleźć na konto?!?!?!
i dlaczego nie są przydzielane bany na konto tylko na ip(i to moje?!?!?!) jezeli mam na jednym koncie bana to zawsze mam na wszystkich!! przecież to jest głupie i gówno pomaga jeżeli ja dostaje bana a nie chaker:[ wlasnie chcialem wlezc na tibie... proboje raz i drugi ale jeszcze nie włączyli serwów po jakims czasie probuje kolejny raz a tu bum!! ban ip:[ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Nie rozumiem twojego pytania. Chodzi ci o "IP adress blocked for 30 mins please wait"? To sie zdarza kazdemu jezeli kilka razy zle wpiszemy nasze haslo i numer do konta lub poprostu to bedzie od niczego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Coz...nie potrafie szczegolowo odpowiedziec na Twoje pytanie...mozliwe ze dostales bana bo mysleli ze to Ty cos majstrujesz przy kontach albo zaistniala sytulacja o ktorej napisal moj przedmowca. Jesli inni uzytkownicy nie znaja odpowiedzi na Twoje pytanie to proponuje napisac do Cip-ow...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sithius - 29-08-2004 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() "IP adress blocked for 30 mins please wait"
tak o to chodzi tyle że: nie wpisałem ani razu źle numer/hasła a dzisiaj juz dostałem chyba 4 bana(wczoraj dostałem chyba 5) aha do cipów może bym napisał ale nie umiem po angielsku gadać ![]() tylko deutsch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Po piewsze: ban na ip ci sie trafi takze jesli ktos z twojej sieci lokalnej pomyli swoje haslo kilka razy (bo macie to same zewnetrzne IP)
Po drugie: CIPowie to Niemcy, wydaje mi sie ze mozesz smialo probowac. |
![]() |
![]() |