|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() Chcialbym zapytac, czy oplaca sie kupowac w "www.merlin.pl"?
Chodzi mi o wiarygodnosc, gwarancje. Moze ktos z was kupowal tam, wiec plx halp ;] Czy itens sa nowe!?!?!??! Ostatnio edytowany przez Avrerk - 08-12-2006 o 19:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Ja kupowałem. Ok, towar po zrealizowaniu(którego dokonali po paru dniach... ale to masz napisane, wysyłanie 24 h/3-5 dni) został szybko przysłany. No i jest ok. Zresztą... płacenie przy odbiorze? To nie ma się co martwić. Wadliwy towar może się trafić? Wymienić, no problem. Co do gwarancji... jest też jakaś, już nie pamiętam zbytnio. Ale w Merlinie dość dużo ludzi kupuje i od razu mówię, że to jest o wiele bezpieczniejsze niż kupowanie na Allegro ;].
@down 1. 'na pewno' jak coś 2. O co ci, do cholery, chodzi? :| pytało wiarygodność - to napisałem... więc proszę sobie darować ironię. @Badzo To miało być pytanie czy stwierdzenie poprzez pytanie?xd Jeśli to 1. - nie wiem, wysłałem na dane swoich rodziców(ofcors za ich zgodą).
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 09-12-2006 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Jezeli mowisz prawde to ci chyba nie wierze ;D. Napewno na merlinie nie bedzie takich "kupcie mpa ploxy!" lub "pacc w secundasy!!@!#" albo "knight walacy z ue"... -.- A tak na marginesie.. Kupujac niektore towary z allegro wspomagasz ludzi po katastrofie w kopalni (nie pamietam jak sie nazywa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() a ja mam inne pytanie. Czy zeby kupowac w sklepie merlin.pl, trzeba byc pelnoletnim?
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() @janek
sprzedawanie harow jest niedozwolone Cytuj -janek@-''A tak na marginesie.. Kupujac niektore towary z allegro wspomagasz ludzi po katastrofie w kopalni (nie pamietam jak sie nazywa).'' No to juz jakis powod
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() No cóż, towar MUSI być nowy, bo to jest SKLEP INTERNETOWY, a nie serwis aukcyjny. O szybkości doręczania zwykłą przesyłką nie wiem, ale jak zamawiałem kurierem, to mogłem nawet wybrać sobie, o której ma przyjść kurier, i jeszcze w dniu dowiezienia do mnie zadzwonił i się umówił na dokładną godzinę.
![]() |