Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: co mam zrobic ??
grac dalej w tibie i zlozyc nowy acc 5 38.46%
sprzedac konta i nie grac wogule 0 0%
grac ale czasami 2 15.38%
wogule i nigdy nie ruszyc tibi 0 0%
czy dac sobie kilka miechuw odpoczynku od tej gry 8 61.54%
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-08-2004, 19:25   #1
mepoduz
Guest

Pergamin zakończyłem grać w tibie o tuz to jest przyklad

Gralem na trimerze muj level 31 sorc 40 m lev nie opacalo sie chodzic na dragi bo dragon shield kosztuje z 6k ja na uhy i na hmm i sd wydam wiecej niz to wypadnie potem zrobilem woja na trimerce level 27 skile 51\49 5 m lev jakis brazuk sie do mnie do czepil to zmienilem server gram na azurze name mepoduz wczoraj bronilem mojego menza przed 29 maga z redskulem red skula zabilem ale przyszedl 38 sorc tez go zabilem i przyszedl 67 roal paladin i padlem ale zdonzylem wrzystko showadz to gh i teraz nieche mi sie odrabiac skili itp ile mozna w ta gre sie gra z rozumem a nie dla dzieci ta gra powina byc od 18 lat bo w ta gre trzeba myslec co sie robi mam sporo doswiatczenia w grze bylem na dl ,<< gs , magiem !!>> ds, dwarf guardy , bk. ale teraz juz z tym skoncze na zawsze z ta gra znam wile taktyk na graczy i na potworki zawsze moge komus doradzic jak trenic albo cos mam tez male doswiatczenia granie palkiem bylem palkiem na dl <<<bende gral w tibie jak zaloza polski server brazylja mnie denerwuje <<ale pamientajcie myslcie w tej grze jak gracie bo chyba wam sie nieche zmieniac servera przez gupich brazukuw

czuje ze dobrze to napisalem
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-08-2004, 19:43   #2
Yoohoo
Użytkownik forum

Yoohoo's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Yoohoo ma numer GG 5240755
Domyślny

HMMMM
Nie koncz z Tibia. Graj dalej swoimi postaciami i nie przejmuj nie zadnymi glupimi uwagami czy tym ze zginoles pare razy i nie chce Ci sie odrabiac skilli i lvl.Moze odpocznij troche jakis tydzien lub kilka dni ale nie miesiecy bo Ci skasuja postacie , a jak juz naprawde chcesz skonczyc z Tibia na zawsze sprzedaj postac lub oddaj mi na gg
Yoohoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 19:45   #3
Barts
Użytkownik Forum

Barts's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
Domyślny

hahahahahhahahah
Tibia od 18 lat hmm sadzac po tym jak to piszesz te teksty to masz zaledwie 14
Co do brazylijczykow nie gralem dlugo na amerykanskich servach bo sa cholerne lagi ale znalem kilku i fajni goscie (nie tylko zadawaj sie z polakami a daleko zajdziesz) tak samo co do szwedow wszyscy ich nienawidza sam mialem pewne watpliwosci gdy padlem od szwedow ja i kilku kumpli (norweg i hiszpan) ale znajomi pospieszyli z pomoca sytlacja sie wyjasnila
nie o nacje chodzi ale o to jak sie zachowujesz w grze i jakie masz kontakty
ostatnio nie gram w tibie nalogowo (dawniej zdobywalem okolo 300k expa dziennie teraz zaledwie 100k)
co do sorca twojego
hmmm jesli chodzisz dla lootu na smoki to uzywasz uH samych i 2 dsow na smoka powinno ci sie wszystko zwrocic na samych kuszach i steel helmach nie mowiac juz jak wypada cos ciezszego
Co do doswiaT(d?)czenia twojego
bylem na wszystkich mozliwych potworach a i tak nie uwazam zebym mial jakies bardzo duze doswiat(D!!)czenie. gram dla przyjemnosci i tak chyba pozostane
Barts jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 20:15   #4
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Jak zwykłem pisać, kolejny który coś zrozumiał. "Powodzenia na nowej drodze życia" i trzymam kciuki żebyś nie wrócił

p.l jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 20:28   #5
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mepoduz
Gralem na trimerze muj level 31 sorc 40 m lev nie opacalo sie chodzic na dragi bo dragon shield kosztuje z 6k ja na uhy i na hmm i sd wydam wiecej niz to wypadnie potem zrobilem woja na trimerce level 27 skile 51\49 5 m lev jakis brazuk sie do mnie do czepil to zmienilem server gram na azurze name mepoduz wczoraj bronilem mojego menza przed 29 maga z redskulem red skula zabilem ale przyszedl 38 sorc tez go zabilem i przyszedl 67 roal paladin i padlem ale zdonzylem wrzystko showadz to gh i teraz nieche mi sie odrabiac skili itp ile mozna w ta gre sie gra z rozumem a nie dla dzieci ta gra powina byc od 18 lat bo w ta gre trzeba myslec co sie robi mam sporo doswiatczenia w grze bylem na dl ,<< gs , magiem !!>> ds, dwarf guardy , bk. ale teraz juz z tym skoncze na zawsze z ta gra znam wile taktyk na graczy i na potworki zawsze moge komus doradzic jak trenic albo cos mam tez male doswiatczenia granie palkiem bylem palkiem na dl <<<bende gral w tibie jak zaloza polski server brazylja mnie denerwuje <<ale pamientajcie myslcie w tej grze jak gracie bo chyba wam sie nieche zmieniac servera przez gupich brazukuw

czuje ze dobrze to napisalem
Cóż,nie powinieneś zakładac sondy, to od Ciebie zależy czy grać w tibie, kierując się opiniom innych ludzi, daleko nie zajdziesz, doświadczeni ludzie,potrafią sami podjąć decyzje,chociaż mam tylko 13 lat, potrafie to zauważyć, barts może maił, a może nei miał racji, doświadczeni ludzie niekoniecznie są doswiadczeni odrazu po 18 latach, czasami się zdarza, że doświadczony koleś jest juz po 30, ale zdarza się że i po 15, coż dość tych pouczeń życiowych , ujmę to krótko:
Jeżeli podjołeś decyczje, że chesz dalej grać - świetnie,
Jeżeli podjołeś decyzje, że juz nie będziesz grał - raczej nikt nie będzie płakał

Pozdrawiam
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania