|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Moje 4 najnowsze pixarty:
1. Smutne studded legi zmieniłem w lekkie Battle Jeans Legi ze stalowymi płytami tu i ówdzie, by budziły większy respekt i odróżniały się od chainów ![]() 2. Nędzny Student armor powraca z piekła jako skórzana Battle Leather Jacket ![]() 3. Żadne zielsko nie przeciwstawi się nowej Sharpned Machete ![]() 4. Strach i podziw godny najlepszego miecza samurajów na całym rooku budzi nowe Tachi Blade ![]() EDIT: 5. Żałosny Club zastąpny niemiłosiernym Board With Nail ![]() 6. Skórzana kórtka będzie wyglądać godniej. ![]() 7. Dla pań najnowszy szyk mody. ![]() 8. Ochronę dla początkującyhc stanowić będzie Leather Armor rodem z Fallouta ![]() Kolejny edit: 9. Brass Helmet w końcu wygląda jak część Brass Setu ![]() 10. Brass shield chroni przed obrażeniami zastępując lwa kolejnymi płytami miedzi. ![]() 11. Studded shield zastąpiony Heavy Wooden Shield'em, który doskonale prezentuje się z Battle Jeans Legs i Battle Leather Jacket. ![]() 12. Nowa masywna Iron Shield prezentuje się chyba lepiej niż jakiś pomarańczowy migdał. ![]() 13. Cieńsza lecz równie wytrzymała lina zakończona stalowym hakiem zawsze się przyda. ![]() Nie będę prosił o plusa za marne obrazki, ale powiedzcie, czy się podoba (A to jest moja wersja FireSworda Ostatnio edytowany przez Khan - 29-08-2004 o 03:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Hehe,masz talent do robienia takich bajerow jak komiksy i te rysunki.Podobaja mi sie.Ile pracujesz na zrobienie takich rysunkow?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Phoneix Isle
![]() |
![]() Fajne, fajne tak jak ten komiks.
Ciekawe opisy nowych itemów dla newbie na rooku tylko na obrzydliwym tle leżą (sftu! rózowy :/ ). Brakuje jaką mają obrone i atak itemy... Edytuj dodając arm i atak do itemów( jeśli chcesz xD )
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Bardzo ładne te przedmioty i szczegółowe .. tylko szkoda ze takie małe co niektóre. :tongue:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Zgadzm sie z powyrzszymi komentarzami "+" dla ciebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dałem statsów bo to są tylko GRAFY do nowych itemów. A są na różowym tle bo są GOTOWE do zapakowania do Tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() znów działa!! zapraszam!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nice, nice, nice, działa to ja lece oglądać ten zachwycany komiks
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystkie przedmioty są ekstra... tylko ten Fire Sword nie za bardzo przypadł mi do gustu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Brakuje cieniowania, efektow swietlnych spowodowanych uzywaniem tego twojego painta... Wez zlap Photoshopa i dopracuj te itemki a beda sie nadawaly do uzywania.
Ogolnie pomysl jest ok, zawsze milo widziec ze ktos probuje cos takiego robic. Szkoda ze wykonanie nienajlepsze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Tam, gdzie rodzice zakazują dziecku gry na komputerze...
![]() |
![]() Kolekcja świetna - Tibia ma nowego Arkadiusa.Najbardziej spodobał mi się Studded shield (zanim nie przeczytałam napisu myślałam że to jakieś materiały wybuchowe)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |