|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóż mam pytanie dotyczące treningu knihtem.
Jeżeli atakują mnie np. dwa potworki to powinienem atakować je na zmianę, czy jednego do tego momentu żeby nie padł i wtedy atakować drugiego? Jak wiadomo jest coś takiego jak blokada "bloodhit" Więc jak bede walił jednego potworka to shield będzie rósł wolniej, bo tylko jeden potwór będzie otrzymywał blod hity, czy nie ma to różnicy i jak bede bił jednego aż do red hp a potem drugiego to skille shielda będą rosły tak samo? Jeśli temat już był to proszę ten usunąć, ale w żadnym poradniku nie ma opsianej tej kwestji. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() jesli trenujesz na dwuch to one we 2 cie wala i shielding leci szybciej niz jak bys trenowal z jednym (jednak itak na hight lvlu sie najlepiej trnuje z dark monkiem xD) Takze mozesz spokojnie z 2 se trenowac
P.S. Chyba odpowiedzialem Ci na pytanie jak nie to sorka ze nie skumalem tematu xD |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ale mi chodzi o to, czy mogę atakować jednego i shield rosnie mi z dwóch potworów, czy z jednego, którego atakuję do bloodhita?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() nie ma znaczenia to ze walisz jednego itak shield ci bedzie lecial za dwuch byle tylko one Ciebie bily
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Bo jak testowałem i nie atakowałem żadnego to wogóle przestaje rosnąć. To ma jakiś związek, czy chodzi o to żeby cokolwiek atakować i wtedy shield leci z tego drugiego też?
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Erdi of Harmonia
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Skille: 36/37
Poziom mag.: 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() "A co z awansem shieldingu? Żeby uzyskać awans, potrzebujemy zebrać odpowiednią ilość chmurek w sytuacji, gdy ciosy przeciwnika idą na naszą tarczę; czyli obrazowo - nasza tarcza zbiera chmurki. Jeśli zbierze ich odpowiednia ilość, dostaniemy awans. Ale, ale... Jeśli nasza tarcza będzie zbierała te chmurki, a w tym czasie my nikogo nie zranimy do krwi, to po 30 chmurkach włącza się blokada licznika (tego liczącego nasze hity potrzebne do awansu w shieldingu)"
Ale nie ma napisane czy jak jest to trening na potworkach to trzeba uderzyć dwa potworki czy wystarczy jak klepiemy jednego? Jest napisane "a w tym czasie my nikogo nie zranimy" ale czy wystarczy zranić tylko jednego potworka? |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jezuuuu
Zaprzeczeniem 'nikogo' jest 'kogos' a nie 'kazdego'. Polska trudna jezyk ? Zeby skill szedl do przodu musisz co jakis czas zadawac obrazenia czemukolwiek.
#10 |
Guest
|
![]() No teraz rozumiem!
![]() |