|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Częstochowa
|
Awięc: działo się to dosłownie przd sekundą:
zdjęcia kiedy Belth używa "utani hur" neizdążyłem zrobić, to był szok !, Belth z White Skull - ucieka ..., ojojoj ..., strzach sie bać, wracam do gry i zdam sprawozdanie, mieszkańcy Thais pewnie obejrzą tą walke. 17:04 Jesakes: exiva belth Ostatnio edytowany przez Prasios Didymos - 24-08-2004 o 18:10. Powód: błąd + dodatek |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
belth jest knightem wiec nie moze utani gran hur. a co do hunted to z tego co wiem to chcieli go zabic dzisiaj.
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
@up
On napisal Utani Hur nie Utani Hur Gran. @Temat Za co dokladnie jest huntowany(najwyzszy lv na Danubi). @Down Nie zauwazylem. Ostatnio edytowany przez Villen - 24-08-2004 o 18:20. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
Cytuj:
patrz dokladnie zanim cos napiszesz. poprawilem go to edytowal post i usunal gran. belth nie jest najwyzyszym lvlem na danubi. wiec jak masz klamac tolepiej nic nie pisz btw 17:12 Ja: lol juz na forum jest ss jak beltha gonicie 17:12 Zulkir Aznar Thrul da Doom: hahaha 17:12 Zulkir Aznar Thrul da Doom: )))))17:12 Ja: ile juz go ganiacie? 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: 1 h 17:13 Ja: a trapa nie robicie? 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: na otwartym 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: biega 17:13 Zulkir Aznar Thrul da Doom: nie da rady
Obecnie tak jest. (zmniejsz ten obrazek) Ostatnio edytowany przez Karwa - 24-08-2004 o 18:23. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
hehe... to ja proponuje wybranie sie grupka 30 osob i zablokowanie ludzkimi cialami :tongue: bo na otwartej przestrzeni inaczej jest trudno
wogole t owatpie by sie udalo... ale... nie... nie uda sie ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sazala pal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 94
Skille: 94/71
Poziom mag.: 19
|
Szkoda ze spałem!! Ale tak mnie bania bolała ze nieogarniałem
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
Belth już nie gra. Ale jego brat zapowiedział, że pobawi się tą postacią w pk i będzie ścigał Polaków i członków Ruthless (obecnie Sharakai). Ma też swoją własną postać - Casparii, więc tylko czekać kiedy ona też będzie ścigana.
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Płock
Imię: Nexagon Tribunal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Busters
Poziom: 141
Poziom mag.: 73
|
Nie Brat Beltha tyko on sam gra i po przegranej wojnie chce wybic ex ruthlessow np. mnie
...A Casparii to postac brata Beltha ktora tez ma do dyspozyci... btw. Na tym ss'ie przebiegalem ja tylko mnie nie widac bo bieglem na utani gran i slyszalem jak ten koles za mna "szkoda ze screena nie zdazylem"... heheh ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
Przecież ani Belth, ani nikt inny nie przegrał tej wojny. Zawarto rozejm i ustalono, że nie ma przegranych. A trudno mi uwierzyć, że to Belth gra tą postacią. A zresztą na forum tibia.com czytałem, że to jego młodszy brat postanowił się pobawić.
|
|
|
#10 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Ojojoj, z takim levem to trza uwarzac nawet na brata
, czekam na dalszy przebieg wydarzeń ![]()
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
|
chyab huntuja belth dzis widzialem
leci belth i jakas gosciara jeszcze nagle na horyzoncie z 5 czlonkow ruthless pozniej fingerout i pozniej kilku innycg lv >60 a ci ostatni to tylko exiva belth
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sazala pal
Gildia: Bad Boyss
Poziom: 94
Skille: 94/71
Poziom mag.: 19
|
Widzicie to rozmycie na ss??? To właśnie przebiegajacy Nexagon
hrhrh smignoł jak wsciekły ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Częstochowa
|
byłem nieźle zdziwiony tm co się działo wiec sory za kadr
, następnym razem będziecie wiedzieć, że czycham na screeny ciekawe, apropo dziś ktoś podporwadził mi GS pod GH, poszedłęm po runa ale niestety ktoś przed nim uciekał na Dwarfen Bridge i postanowiłem nieścigać GS z powotu "utani hur"o to hity jakie mi zadał: 19:12 You lose 223 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 You lose 60 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 Prasios Didymos: Exura Vita ""feal life power"" 19:12 You lose 182 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 You are poisoned. 19:12 You lose 6 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 Prasios Didymos: Exura Vita ""feal life power"" 19:12 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider. 19:12 Prasios Didymos: exana pox fotka: 23:48 You see a giant spider fotem dam puzniej ..., czas na hunt ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
|
huhu ja widizałem dzisiaj ekipe hunterów w Ab
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
"Belth - Hunted"
zle sformuowane, Belth zabija ex ruthless a oni za nim tylko biegaja ![]() kewstia czasu jest tylko dolaczenia do niego walkora and co. Ostatnio edytowany przez Krox - 25-08-2004 o 14:56. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
|
OMG Naxagon Chyba wie lepiej jak belth go sciga I nie tylko Go z tego co slyszalem to cale ruthles ma byc rooked wiec dlatego xsiao i inni nie graja graja na elysi tam gdzie ja
fajnie ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
ruthless rooked ;D predzej by jej postac skasowali za pkerstwo niz by zrookowala exruthlessow
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
Cytuj:
Belth to chlopak .... Elydin z Belthem zabili Tripliego z Academy Sharakai i Elydin jest hunted przez Shara~ |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
sie nie dziwie ze go zabili
wczoraj w thais Tripli: belth u biatch i cos o romim jeszcze ;]
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik forum
|
niestety historia zaczyna sie powtarzac Bleth i co pokazali znowu klase, polska "Elita" zostala po raz kolejny soczyscie skopana.
![]() |
|
|
|