Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-08-2004, 13:44   #1
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
Sakumil ma numer GG 3367333
Dumny :) Hunt :)

Mam pytanko ... Mam team w skladzie : Ja i 3 moich kumpli... Jestem Druidem na 16 lvl. 15.mlvl. skille mam niskie 18/20, Moj 1 kumpel to Knight 12lvl. 4mlvl. skille 43/44, Moj 2 kumpel to Pallek na 12 lvl. 5mlvl. skille 23 - dystans i 3 kumpel Druid 11lvl. 2mlvl. skille ?/?, teraz pytanie gdzie i na co moglibys my pojsc po expic. mamy do uzycia HMM, GFB, EF, UH, AR <moze FF i PF>(wszystko w miare potrzeb) zaproponojcie... tylko prosze bez zadny rotow, bugow, waspow itp. Pisze !!
Sakumil jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-08-2004, 13:49   #2
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

mozecie huncic na beholnderach powinniscie sobie dawac spokojnie dawac rade nad venore na bagnach sa pojedyncze respy loocik anwet niezly expo tez jest z gfb rozwalalibyscie szkielety kiedy sie juz namnoza .oto rada moja jak wykorzystacie i jak wam sie podoba moj plam
prosze "+" oczywiscie to zalezy od ciebie
voolygar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 14:01   #3
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez voolygar
jak wykorzystacie i jak wam sie podoba moj plam
prosze "+" oczywiscie to zalezy od ciebie
Znalismy to miejsce... pozatym te bh sam dam rade zabic... ale i tak dodalem ci + bo plan byl niezly ... ale osobiscie wolalbym na cos trudnijszego, mozemy wziasc nawet 4 bp uh i reszty...
stary 29-08-2004, 14:03   #4
Peter001
Użytkownik Forum

Peter001's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]

Peter001 ma numer GG 7649468
Domyślny

w takim skladzie duzo nie zrobicie

Mozecie sprubowac wycieczki po Hell Gate (jesli wiecie, gdzie nie wchodzic )
Peter001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 14:32   #5
voolygar
Użytkownik Forum

voolygar's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

a moze zes sie maznol tam tzreba dac ze sie ze mna zgadzasz, hg jest o poziom nizej od wejscia od troli idzie sie na poludnie pozniej na wschod i w gore cienkim korytarzem ktory 'strzega' drzwi ktore sie otwiera kluczem klucz sie kupuje za 5k :/ nie radze isc najprawdopodobniej sie zgubicie, juz bardziej polecam skarbiec kazo mozna z niego pojedynczo wypuszczac drawalfy guardy tez jest zamkniety na klucz ale mozna go zdobyc za darmo wystarczy isc na polnoc od drzwi do scarbca potem tajnym przejsciem waskim korytarzem na zachod wziasc klucz ze skrzyni wrucic i otworzyc 1 z 2 pokoi ten po lewej wziasc klucz ze skrzyni i bic guardy cala ta czynnosc ze zdobyciem klucza zajmuje mniej niz 2 minuty.

poza tym ****a....
voolygar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 14:34   #6
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@voolygar : jesli ty chcesz miec wiecej reputy, a nie pomagac ludzia to trudno...Ale pamietaj : ziarnko do ziarnka a uzbiera sie miarka.Na 10 tematow dostaniesz 1 + i po 300odpowiedziach masz 30+.
@sakumil : hellgate jest w podziemiach ab'dendriel...ale jesli nie wiesz, gdzie ono jest to tam nie idzcie, ew. z przewodnikiem.Sami prawdopodobnie wpadniecie na cos hm...zlego
Polecalbym:
a) potrenuj mlvl do ~30, skilli nie, bo druidowi i tak raczej sie one nie przydaja podczas huntu.I nie mow, ze trudno wytrenowac 30mlvl, bo to dla beginnerow trudnosc Po prostu rob runy na hunta (nie musisz kupowac) i trenuj mlvl
b)Knight mlvl ma wystarczajacy do huntowania (jak on go zrobil przy tak malym lvlu i skillach?! mana fluidy?!), polecalbym mu wytrenowanie skilli do 55-60 shieldingu, przy 55 bedzie mogl blokowac cyce, a 60 - dwarf guardy.
c)palladyn - O BOZE! 26 dista i on chce huntowac?! 55-60 dista to minimum!Kaz mu trenowac do w/w skilli i 8mlvlu (exura vita bodajze)
d)drugi druid - skoro startuje od zera (a bardziej od drugiego mlvlu), niech zrobi 20-25mlvl i lecicie.
Przy wyzej wymienionej ekipie mozecie spokojnie tluc cyce i dwarf guardy. Bloker bierze 1-2bp uhow, wy kilka bp hmmow, troche gfb i ff.Pallek bierze strzaly lub bolty.Taki hunt prawdopodobnie wam sie nie zwroci (tzn kasa), ale exp i zabawa jest dobra .
Jesli wyjdziecie na + w kasie : dzielicie sie rowno
Jesli wyjdziecie na 0 w kasie : kazdemu oddajecie to co stracil
Jesli wyjdziecie na - w kasie : zwracacie knightowi koszty uhow, a reszte dla siebie za inne runy.Wy zrobicie exp i kase stracicie a knight : straci i kase, a expa nie dostanie.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-08-2004, 14:39   #7
Peter001
Użytkownik Forum

Peter001's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]

Peter001 ma numer GG 7649468
Domyślny

Hell Gate jest pod AB (co juz Ci napisali )

Ostatnio na forum pisze duzo o Hell Gate (filmik jak wyjsc, mapki, temat w dziale "potwory"). Po przeczytaniu tego wszystkiego mozecie pujsc wybic troche szkieletow, ghuli itp.
Peter001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2004, 19:16   #8
Sakumil
Użytkownik Forum

Sakumil's Avatar

Brak ikony

@nekromanta
THX za info ale z tym "+ , 0 , -" sie z toba nie zgodze to sa kumple z mojego osiedla wiec runy kazdy robi sobie a knight'owi da sie za free ale THX bo bysmy sie ladnie wkopali!!
@Petter001
THX za info o tym Hell Gate (chodzi mi o dzial "potwory")

Oboje dostaniecie po + !!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania