|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam!
![]() Zadam pytania jedyne w swoim rodzaju.. ;p 1. Czy warto grać sorkiem? 2. Czy warto grać knightem? 3. Mam juz 16,5 sorka ale nie wiem czy nim grać dalej bo strasznie chu***o się nim expi =/.. 4. Pomozecie mi :>? Liczę na wasze wsparcie ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
Lol... To chyba oczywiste ze jak sie zle gra daną profesją to ją zmieniamy czyż nie? Powiemy ci: "Exp sorkiem bo jest lepszy" a ty wtedy bedziesz sie męczył bo ci powiedzieli ze lepszy -.-
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
Zrób sobie jeszcze knighta i porównaj czym fajniej ci się gra. W tym względzie odpowiedziami na forum nie można się kierować, bo zaraz wejdzie jeszcze ktoś, kto dorzuci "Graj druidem/pallem" i w ogóle nic się nie dowiesz
. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
ehh... masz 16 sora i mowisz ze lipny exp ?
sorem prawdziwa gra sie zaczyna od 33lv (inferka ) wtedy se lecisz na guardy (facc) albo na jakies tomby (pacc) oraz oczywiscie na hunty...ale kina tez najgorszy nie jest tylko trzeba sie nameczyc zeby doskilowac do 80... bo ponizej 80 nie oplaca sie nawet expic ... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
Knight ma w tym przewage nad sorcem, że na wyższym lvlu niejest mu potrzebny pacc
. Przykładowo sorc expi cały czas na guardach z woi ( dość ze ruszczka* bierze dużo many to jest mana sie wolno odnawia . Na dragach tez za bardzo nie poexpimy ponieważ taki pacc ma exori vis a my?A knight to DC, EF, OF * - Tak, tak... To była ironia ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
Jak sie nie umie to sie nie oplaca, jak sie umie to w czasie potrzebnym na trening zrobi sie kilkadziesiat leveli.
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Początkujący
Imię: Dartra of Master
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 17/19