|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Oskaburth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 46
![]() |
![]() Dostałem właśnie dożywotniego bana za invalid payment...
Nie wiem w sumie o co chodzi, kupowałem pacc przez allegro, przez kilka dni niby wszystko było ok... Czy da się coś zrobić żeby tego bana odwołać, czy coś takiego? :S Jestem załamany, po 5 dniach użytkowania pacca, dostalem bana za to, że prawdopodobnie gościu wycofał wpłatę czy coś tego rodzaju..
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Następny dowód, że lepiej kupować u sprawdzonych sprzedawców (np. Drom). A ban zostanie zdjęty jak kupisz PACCa następnego.
Ku przestrodze!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() wiesz jak to jest allegro ;s
ja kupuje przez tibia.pl bo wiem, ze tu nikt nie wycofa. Wczesniej mozna bylo kupowac przerz allegro bo byl ban dopoki nie kupisz nowego a teraz lipa ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() a nie lepiej kupywac PACC u sprawdzonych osob/firm?
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kupienie Premium Account (PACC) za pieniądze w grze = BAN Trzeba było kupic w firmie DROM , dał byś pare złotych więcej i byś miał PACC i konto bez bana ![]() Ostatnio edytowany przez M.M - 18-12-2006 o 18:38. |
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Chełm
Imię: Mustak
Profesja: Elite Knight
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() Peszek.
Ban zostanie zniesiony po kupnie następnego PACCa. (prawdopodobnie wtedy i tak będziesz miał free account - nie jestem tego pewien , mogę sie mylić dlatego mnie poprawcie!) Do czasu kupna PACCa nie masz możliwości zalogowania sie na konto.