|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Chcialem na wstepie podziekowac:
- Majinowi Vegecie, za to, ze mnie zmuszal do robienia pixelatrow :<. - Kurajowi za to, iz kazal mi sie polepszyc <lol?> - Kwasowi, ktory mnie wysmiewal xD No to teraz kilka(?) moich (marnych? ![]() Pierwsze grafiki sa wzorowane na grafikach Majina Vegety _ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Tutaj sa mojej (marnej? ^^) wyobrazni ![]() Pierwsze proby wlasne: ![]() Drugie proby: ![]() Trzecie proby: ![]() Czasami sobie palne jakas grafike. Aktualnie staram sie tarcze zrobic co mi wychodzi... <no comment plx?>. A tak pozatym to... Oceniajcie! Chetnie bym przyjal co mam poprawic i rzytelne oceny.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 15-01-2007 o 20:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Nie zle! ja tu błędów nie widzę.(Ps.Jak ty robisz takie żeczy w zwykłym paincie ;<)tak z 8/10 na zachęte żebyś robił dalej xD
Ostatnio edytowany przez Vansider - 15-01-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() <pada na kolana>
Mogę wykorzystać Twoje grafiki ?? Proszę, proszę, proszę, proszę, proszę... ;p Coś nie wierzę, że w paincie.. Takie zbyt... wypieszczone xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, nie jestem aż takim znawcą w tym zakresie, ale prace są przyzwoite, widać, że nad nimi pracowałeś. Jak na mnie sa one troszku za mało skontrastwane (choć ja zazwyczaj tak mówię
![]() Ogólnie prace przyzwoicie wykonane, ale takie według mnie "szablonowe". Pracuj dalej! Eileen Blue Rose |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Kłamstwo xD
ja sie nie smialem tylko odeslalem cie do Kuraja i Majina ![]() no i polecalem ps'a ^^
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Wykonane poprawnie.. ale NUDNE.
Jakoś tak - zero w nich oryginalności. Ja zawsze stawiałem u siebie pomysł nad wykonaniem. fs bardzo fajnie narysowany |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Widzę ogromny postęp w stosunku do poprzednich grafik. Oby tak dalej. Tak jak Khan mówi, zrób coś oryginalnego, zaskocz nas czymś, a powitamy cię spowrotem w progach MTA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() jak to powiedzial Khan: wiecej oryginalnosci. Sobie podgladnalem prace w paincie i widze ze cieniowanie ostrzy git ale wszystko na jedno kopyto. Twoje ograniczenie polega z tego co widze na malej ilosci pomyslow wykonania mieczy. Popatrz z roznych gier albo z rzeczywistego oreza. Oczywiscie wiem, ze wymyslenie czegos oryginalnego jest bardzo trudne w tych czasach, ale trzeba probowac. powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() To może Ci się przydać, sam z tych linków korzystam:
http://members.iinet.com.au/~morrisrh/index.html http://www.varmouries.com/index.html http://www.deltin.net/photogallery.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Póki nie znajdę swoich fotek moge polecić ci ciekawą www, którą znalazłam dość dawno, ale jest na niej pełno pomysłów nie tylko na broń...
http://www.houseofanoria.com/ Musisz tylko przestukać się po wszystkich podstronkach i masz głowę pełną pomysłów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Po 1- wykorzystaj całe pole na ile jest to możliwe
po 2- prace ładniej wyglądają na szarym tle(tylko nie zabardzo ciemnym) po 3- rączki- dodaj jakiś bajer a nie idą tak jednolicie ;p po 4- ten topor pod tymi "zapałkami" czerwona i zieloną- ma dobre zrózniocowanie kolorków między samym końcem ostrza a jego reszta ;p, tak rób zawsze ;p, dodał byś do tego ładniejszą rączke i toporek jak ta lala ;p tyle no co sie rozpisywał będe ;p
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Średnio, stać Cię na więcej...
Zapomniałeś, że pierwsze grafiki na szarym tle są baaardzo podobne do moich niektórych... ; P Ucz się dalej.
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Ogólnie ładne, nie mogę się do niczego przyczepić oprócz do fire swordów. Ostatni wygląda jak zwykły miecz, który ktoś utaplał w jajecznicy albo w świeżym cieście naleśnikowym i nim wymachiwał. Zobacz jak się palą pohodnie. W rzeczywistości ogień jest "rzadszy", idzie do góry. MA inne kolory. Ogólnie zupełnie inaczej wygląda. Może Pan i Władca by zrobił taki, ale większy, co?
![]() |
![]() |
![]() |