|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Jeśli znudziły ci się wojny i random pk na twoim serverze jeżeli znudziło ci się być co chwile huntowany za darmo znudziło ci się to ze kazdy resp zajety i nie ma gdzie poexpic ,że ceny takie drogie i ciezko co kolwiek kupic to nie zwlekaj i dołacz do naszej rodziny (narazie 5 osób ale sie rozkreca) Mój nick to Palrelus piszcie na gg: 4685473 w celu uzyskania dokładniejszych informacji
(Jezeli zdecydujecie sie załozyc postac to obowiązkowo z koncówka "relus") Hmmm a więc tak najwyższy lvl to 135 ek to mały jak na date jego powstania 07/05 Respy sa wolne średnio gra ok. 200-300 ludzi server spokojny bez pk tylko ci na górze sie bija czyli 100+ zdziwiłem sie bardzo że nawet noobkow nie ma ![]() PzDr @down to po co piszesz skoro nie wykazujesz chęci nikt ci nie każe
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 22-12-2006 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Przecież na Thorii masa pk i pg jest... ;D. Nie lepiej jakiś świat non-pvp? Zresztą, teraz mam niezłą postać ze świetnym eq... Szkoda się jej pozbywać ;D
|
![]() |
![]() |