|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
![]() Witam wszystkich.
Nurtuje mnie pewny itemek otóż jest nim Warlord Sword. A mianowicie mam takie pytania: -kiedy powstał, jak powstał? -kto go znalazł? -kiedy został odkryty? -ile trzeba było za niego zapłacic? -podobno można go było wyrobi u cyklopa w ab'dendriel? -z jakich składników można go było zrobic? -w jakich czasach można było wykonac ten quest i stworzyc Warlord Sworda? -czy ten quest został uaktywniony przy tym nowym updacie (chodzi mi o update 2006 Bożonarodzeniowy)? -czy ktoś go ma (tak w ogóle)? -czy jest możliwe aby kiedys powrócił? -czy jest to ten słynny Excalibug (z statsami o ile się nie myle 80/60 chodzi mi o Excalibuga)? -z jakich składników dokładnie można go stworzyc lub można było go stworzyc? -skąd wziąc owe składniki, z jakich monsterów wypadają(kiedyś na jakiejś stronce widziałem składniki ale nie zapisałem stronki ![]() ***--- a przede wszystkim jak można Warlord Sworda zdobyc lub stworzyc??? Proszę wstawiac wszystko co jest z owym przedmiotem związane. Proszę o wyczerpujące wypowiedzi na ten temat,i o wyrozumiałośc ponieważ jest to mój pierwszy temat którego założyłem. ![]() POZDROWIONKA DLA WSZYTSKICH !!! Ostatnio edytowany przez Werbels - 19-12-2006 o 21:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Warlord Sword
![]() Te bronie były tworem zniewolonych kowali wielu ras. Zostały one dane Panom Wojny armii ciemności i plotki głoszą, że wzbudzają barbarzyńczy szał. Atrybuty: Atk: 53 Def: 38 Waga: 64 oz. Kategoria: Miecze (2-ręczne) Opis: Najbardziej tajemnicza broń w Tibii. Krąży o nim wiele legend, jednak nikt tak naprawde nie wie jak go zdobyć. Zwany jest także Excalibugiem. Jedna sztuka jest na Danubii. Błąd mapy spowodował resp owego miecza w Minohell na rooku. Jednak zdaniem niektórych to nie jest legendarny excalibug. Z wiki.hunted.pl Ostatnio edytowany przez Emok - 19-12-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Było dużo tematów o nim. Przycisk szukaj nie boli.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Warlord Sword
Strong powers flow in this magic sword. Kategoria: Two-Handed Sword Weapons Atrybuty: Atk: 53 Def: 38 Cena: ??gp Waga: 64.0 oz. Wypada z: Niczego Kupisz od: Innych graczy Sprzedaż: Innym graczom Notki: Jeden z rzadko spotykanych egzemplarzy tego miecza jest autorstwa gracza z Antici. Ostatni raz widziano to w popularnym Tibianic Exhibitions ( http://tibia.erig.net/Tibianic_Exhibition ) na Antice. Byl tez widziany ponizej Sweaty Cyclops (Spoconego Cyklopa) w Ab'Dendriel. tlumaczylem jak umiem z erig.
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 19-12-2006 o 21:44. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Był kieyds podobno taki bug i sword ten podobno respił sie na mino-hell na rooku, ktos go wtedy znalazl, ale czy przypadkiem nie bylo cofki... tego nie jestem pewien, wiem, ze cos takiego kiedys bylo
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
|
![]() A wie ktoś może z jakich materiałów się go tworzyło bo to mnie interesuje najbardziej.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Dostalem cynk ze w letnim updacie warlord sword bedzie wypadal z mojego starego o ile go wprowadza jako monstera =S
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do autora: niech Ci ślinka nie cieknie i tak go nie zdobędziesz
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Snk
Imię: Master Pepi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers
Świat: Secura
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() O ile mi wiadomo potrzebne było 100 piece of iron aby wyrobic ten mieczyk u Spoconego Cyca w Ab'dendriel.
Quest został zablokowany w 2004 o ile sie nie mylę.
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
co do plotek: -mieczyk 80/60 mial swego czasu zdaje sie Arieswar ( chyba nawet sam sie na ten temat wypowiadal w ktoryms z wywiadow ), bron powstala na skutek buga, po jakims czasie tegoz buga naprawiono. -jest na pewno jeden warlord na antice, byl wystawiany na Tibianicu, wlasciciel nie jest mi znany ( ale obilo mi sie o uszy ze mogla nim byc Bubble ) -nie laczylbym miecza 80/60 z excalibugiem, poniewaz ten ostatni jest elementem gry, wspominaja o nim npce, chyba nawet mozna cos znalesc w ksiazkach. 80/60 powstal natomiast w sposob niezamierzony. informacje te maja prawie 2 lata, przez ten czas moglem o czyms zapomniec/ cos przekrecic/ cos sobie uroic, wiec nie traktujcie tego jako 100% pewne ;p