|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Witam wszystkich!
Dostałem od mojego kumpla wygaszacz ekranu, lecz nie chce mi on działać :/ Jak go uruchamiam wyskakuje mi że brakuje mi jakiś bibliotek. Może dlatego że mam Windowsa 98 ;/ A więc mam prośbę: czy mógłby ktoś sprawdzić czy działa ten wygaszacz i jak działa to zrobić screenka? Wygaszaczy jest kilka. A więc czekam na screenka i nie wiem bo jak będzie wygaszacz zarąbisty to zainstaluje windowsa xp sp2. Moi koledzy go zachwalają, ale to już off topic. Więc czekam na screenki. yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=wygaszacze_tibia***** Pozdrawiam Xtremex Ostatnio edytowany przez Xtremex - 07-05-2007 o 19:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Taa... a gdzie link do keylogga? =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Digged
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 11~
Skille: 47/47~
Poziom mag.: 2~
![]() |
![]() Hmm...końcówka *****. TIBIAMAIL, nastepny nedzny hackerek
![]() PS: kto by dla wygaszacza zmienial WINDOWSA? ![]() PS2: ta kocowka to S C R, next time nie dajcie sie nabrac PS3: ktos juz mnie uprzedzil ![]() Ostatnio edytowany przez zi3le - 07-05-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=wygaszacze_tibia*****
Zapomnialem linku... A co do keyloggera o którym tu mówicie to ja nie wiem. Passy wrazie co zmienilem ale wątpie. Acha i windowsa zmieniam nie dla wygaszaczu (tak jak ktoś powiedział) tylko już ze starości 98 win. bo moi kumple mówią, że 98 jest do dupy i musze go zmienić na xp-ka |
![]() |
![]() |