|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Oj chyba bedziesz jeszcze solidnie dostawal. Jak na taki lvl masz slabe skille. Potrenuj troche i kup lepsza tarcze jesli chcesz isc na guardy ze sperami.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Na pewno bedziesz obrywał ja palkiem na 26 levelu skille 70/50 z c-setem i v-shieldem maksymalnie z 2 gaurdami wytrzymywałem. Osobiście polecam ci wziąść kusze i isć z daleka je walić (bez skojarzeń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Ale przesadzacie... ja tam mam skille 56/46 i chodze polowac tylko na guardy... wale do nich z luku... zadko sie zdarza zebym musial uzyc UH. A loot jest z nichwysmienity
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Ja mam palladyna 58/45 i wale guardy ze speraow ale NA ODLEGLOSC w zwarciu nie ma szans, zadnego ciosu nie sparujesz tarcza a niewiele zostaje zatrzymanych przez pancerz. Ja najczesciej wale z luku ale jak mi szkoda strzal to wkladam kilka beltow do kolczanu, biore 15 spearow do reki i jak mi sie skoncza, a krasnal mnie ciagle goni, to szybko biore kusze i dobijam.
W zwarciu bedziesz mial klopot, po 60 + bedziesz obrywal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Jeżeli dobrze rozegrasz bitwe i weźmierz parę uhów na wszelki wypadek to nie powinieneś mieć większych kłopotów.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Quackor
słuchaj no mnie: CZYTAJ INNYCH POSTY UWAŻNIE! Gavo się pytał czy se da rade z nimi w bezpośrednim starciu! czyli ze spirami i stojąc obok nich, a nie wez se kusze i uciekaj, puknij sie w ten pusty łeb. (albo nie bo dziure bedziesz miał) => |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() ej chcialbym sie dowiedziec gdzie są dwarf guardy tak zeby palek mógł uciekać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
|
![]() Guardy znajdziesz w kopalniach nad KAZ. Od 4lvlu. Na 4 lvlu soldy + 2 guardy (nie wiem czy we wszystkich kopalniach tak samo). Na 5 lvlu same guardy.