|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() witam chciał bym zaprezentować swojego fake'a życze miłego oglądania.
Spis Treści: Prolog-poniżej część pierwsza-2 strona prolog: 1. ![]() 2. demon rakaiszu przyszedł do lasu avandiel po jego serce. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. Gdzieś w jakiejś wiosce ![]() 6. w mieście ![]() 7. w domu przyjaciela Ricla przyjaciela Deloka. ![]() 8. Wieczorem coś walneło w drzwi. ![]() 9. a na dworze czekały slugi ciemności. Walka rozpoczeła się ![]() 10. ![]() 11. Spirit uwolnił jakąś moc. ![]() 12. Delok,Spirite i Ricle musieli uciekać z miasta. ![]() wiem że taki sobie fake zapomniałem dodac krew w walce i ta noc troche kulawa. Comments plz. Next part niedługo
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 26-12-2006 o 21:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() - stare outy
- średnia fabuła - nie Twoje outy - za duży format + ciekawe efekty w gimpie + wykonanie Ocena - 5/10 Komentarz - Rób dalej ![]() Welwets! Nareszcie Ci się coś ( średnio ) udało! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() no.. qutfity troche stare postaram się znaleźć coś nowego...
@Edit Nie wierze własnym oczom pozytywne komenty ![]()
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 26-12-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie wszystkie outy są fajne. Trzeba przyznać, że niektóre stare były ładniejsze, więc może i dobrze, że tak zrobił. Jakoś brak nick'ów mnie denerwuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
1 Nie twój Demon <Rakaiszu po zmianie> (-) 2 Nie twoje Żywiołaki (-) ;] więc jakies 3/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() i co że nie mój demon i żywiołaki ludzie zamieścili je na qutfity na zamuwienie i pomoc dla nowych fake'owców poto by pomagały w fake'ach
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() @up Duuuużo lepiej ;]
A tak wogule Demon i żywiołak jest mój a więc chyba mam prawo się czepiać... czyż nie ? @Down Cooo??? 0.o Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 26-12-2006 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby masz, ale naprawde to on mogl je zrobic sam. Co to za sztuka, obrocic palete kolorow? Szczerze mowiac, gdybym byl bardziej zlosliwy, moglbym udac, ze zrozumialem cie nieco inaczej... i reportnac. Bo bym uznal, ze sie podpisujesz pod spritami wykonanymi przez grafika CipSyfu, a to sie nazywa plagiat. Za takie cos grozi ban na rok, hohoho. Happy Holidays, You Bastard.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Fajne efekty gimpa.
W ogóle całkiem fajnie jest. fabuła jednak troche przynudnawa, a dla mnie ona liczy się bardziej niż wykonanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() TO? FAJNE EFEKTY? Jesteście dziwni
![]() Te supernovy to kilka kliknięć! A te beznadziejne światła to zwyczajny pędzel ustawiony na mniejsze krycie! Stare outy! Nie twoje! Plagiat!! (A dokładniej, odgapiłeś się ! U mnie był kryształ ;[ Też leżący na ziemi) Ohyda Weź... jesteś do dupy. Za przeproszeniem. A, i większego się nie dało? Nie czytałem tego wogóle, bo nie chciało mi się czekać aż to się załaduje -.-
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Virusmaxi nie umiesz się zachowywać i utrzymać nerwów to wyjdz i nie wracaj ... -.-
zmieniłem qutfity Delokowi i Riclowi w 1 części je zobaczycie..
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 26-12-2006 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Alveon
Dzieks za uznanie. no i macie 10 obrazkowy next part 1. Nasi bohaterowie ruszyli w droge i zlaleźli polane. ![]() 2. Delok,Spirit i Ricle rozbili obóz ![]() 3. A nastepnie Delok i Ricle porozmawiali ze spiritem w sprawie jego mocy. ![]() 4. Nastepnie wybrali się do lasu Vitrino.... ![]() 5. ....po to by odwiedzić Casiusa Cosadesa Delok potajemnie wysłał mu list z prośbą o jego wojsko. ![]() 6. potem ruszyli do królewskiego zamk,potem Delok zauważył szkielety wojowników... ![]() 7. ...rozpoczeła się walka pomiedzy szkieletami i sługami ciemności,zauważyli też demona. ![]() 8. ![]() 9. Walka trwała długo gdyż szkielety ciągle przybywał wkńcu ustało ich nacieranie lecz został demon i sługi Ricle przeteleportował gdzieś Spirita lecz po to żeby nie zginął... ![]() 10. ...lecz gdzie jest spirit nie wiadomo. ![]() i to koniec 1 części gdzie wylondował Spirit dowiecie się w części 2 a i potrzebuje 2 osób do fake'a zgłoszenia maja zawierac: Nick: Profesja: Qutfit:jeśli chcecie bo jak nie dacie będe musiał coś wymyślić Teraz dajcie mi troche czasu i zrobie drugą cześć Comments plx.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Ja chcial bym tu zgrac profesja no ja wiem knight czy drut?A outfitu nie mam bo jeszcze nie zrobilem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Ja sie zglaszam!!
Nick:Alveon Profesja:Rycerz Oufit: ![]() Zapozycze sobie Veruis zrozumie ![]() Pss.Nowa czesc fajnie sie zapowiada^^. Ostatnio edytowany przez Alveon - 26-12-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alveon moje gg to:2811465
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @Alveon
Nie zazdroszczę temu nobowi -.- @fake Denny, nudny, brak nicków... MARNY 2/10 za wykonanie...
![]() |