|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
|
![]() tylko 4 screeny, wybaczcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Crew: Joixena (~60 rp) Nadin (~60 rp) Yashnar (45 elder) Dangoth (ja, 30>31 master) Sevira (49>48>47 ek ;p) Drrakon (39 rp, walil z samych beltow xD) Ostatnio edytowany przez Josibu - 01-09-2004 o 16:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() SS-y bardzo fajne ale nie ma najważniejszego zdjęcia z lootu :/. Przy okazji POZDRAWIAM TITANIE!!
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja w nie lubie zabardzo ... troche bardziej niż zabardzo... zdjęć z huntów (według mnie... więcej powinno być luźnych.. .to znaczy sie zabaw niż huntingu... to mi zabija całą przyjemność z gry wiedząc iż wszyscy grają tylko dla stuffa i dla cyferek.. dla mnie polowanie straciło wątek zabawowy :/ ) więc powiem ... zdjęcia dobra jakość
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Hihi no demony to demony, calkiem ladnie... i ladny listek
![]() Ale... wiecej to juz sie tam was nie zmiescilo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() necro na aldorze przed updatem !:O
![]() efekt uboczny huntowania necro z fe :C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Gratuluje SS z demonuw ....... a Na SS z Necro przeszkadza mi tylko Masakrowiec { Thx for Hunt } Przez kturego jestem huntowany i niemoge juz grac na aldorze , a czemu ???? Bo jego Girl friend Zaczela sie domnie zurzac i powiedzialem zeby spie****** .....
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |