|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Imię: Areo Kael
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 20
Poziom mag.: 23
|
![]() Znacie może jakiś dobry antyvirus?? odpada nod32 chyba że link do full version
i odpada avast wszystko puszcza używam avg ale nie jestem do niego pewny
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() najlepszy antywirus jakiego w życiu widziałem to f-secure 2007-polecam f-secure internet security 2007 z firewallem.To jest poprostu boski pakiet i wykrywa naprawd wszystko czy to szpiegi czy keyloggery czy wirusy,trojany,robaki czy adware czy malware itp.Jedyna tylko wada-musisz mieć chociaż 512 ram i procek 1ghz żeby dało się normalnie korzystać-ten antywirus zżera pamięć i długo się uruchamia ale jak już się uruchomi z windowsem to chodzi niezauważalnie.
2 produkt to kaspersky 6.0 - jest boski bo nie muli kompa jak się go ustawi i uruchamia sie dosyć szybko i nie wymaga aż takiej pamięci ram specjalnie Pakiet kaspersky internet security - ten z zaporą jest świetny jednak wymaga ustawień firewalla,czasem nawet zaawansowanych 3 produkt to bitdeffender-szybki jak kaspersky chociaż zużywa ciut więcej zasobów ale też bardzo dobre wykrywanie,podobno ma słabą zaporę 4.G-data ma 2 skanery-kasperskiego i bitdeffendera i wykrywalność wzorową ale podobno muli kompa i czasem są problemy z nim Reszta antywirusów jest beznadziejna bo może i wykrywa trojany ale np. keyloggerów i spyware nie.unikaj jak ognia avasta,mks vira,arca vira i nortona-ja już ostro się na nich przejechałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() Podsumowując polecam kasperskiego-jest świetny ale wymaga znajomości trochę w ustawieniach-chodzi szybko,nie zżera prawie pamięci i chodzi na słabszych kompach.Jeżeli natomiast masz dobrego kompa i te 512 ram to f-secure-wykrywa lepiej spyware niż kaspersky ale jak dla mnie to zainstalowałem oprócz kasperskiego ad-aware se personal edition i raz na jakiś czas skanuję kompa-wykrywa spyware,adware i śmieci a kaspersky wirusy,trojany,robaki,trochę spyware,chroni przed wyciekaniem danych więc razem z ad-aware jest świetny
|
![]() |
![]() |