|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Oto moj pierwszy fake pt.: "Prawdziwa Tożsamość". Prosze o ocenianie 1 czesci/prologu, w taki sposob:
+ i - : Ocena : Czy mam robic dalej czy nie : A wiedz Fake: 1.Powrót Finroda. ![]() 2.Przywitanie z przyjaciółmi. ![]() 3.Zebranie. ![]() 4.Finrod opowiada gdzie był. ![]() 5.Wymarsz. ![]() 6.Zapowiedz next part. ![]() Pszepraszam ze tak malo ale: 1.Malo outow, 2.Jesli sie nie bedzie podobac to po co moja praca. Ps.:Komentujcie prosze
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cool ale mam sprawe ten fire sword na plecach jednego najemnika kojarzy mi się z rozmazanym ciastkiem (to tylko moje skojarzenie) a reszta ciekawa
![]() O jestem 1
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No... Ciekawe może na początek nie jest, ale zawsze coś zrobiłeś xD Wstrzymam się z oceną do next part. Sryy, ale nie wiem co oceniać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() Zaczyna sie ciekawie
![]() @Finrod Mam nadzieję że next part będzie długi ![]() P.S Życze wszystkim wesołego Nowego Roku 2007 ! Ostatnio edytowany przez Dragonius - 30-12-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh nie spodziewalem sie ze pierwsze komenty beda pozytywne, next part bedzie po nowym roku
Kometowac
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 30-12-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Początkujący
Imię: Pekin shadowbolter
Profesja: Paladin
Gildia: szukam
Świat: Malvera
Poziom: 14
Skille: 46/42
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ciekawy Początek;p tylko zadużó Głównych Bohaterów
![]() tylko ten fire sword - reszta ok+ MOże jestem zadużo wymagający;p ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. za duzo tekstu, nawet nie chcialo mi sie ich czytac (-)
2. outfity niczego sobie (+) 3. nie ma 3. i 4. obrazka ![]() 4. wyczailem blad... ORTOGRAFIA! (-) 5. ladne sklejanki (+) ocena: rob dalej, choc nie jestem do tego w 100% przekonany. pozyjemy - zobaczymy...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Te miecze na plecach to patologia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Bunty do MOJEGO ognistego miecza?! Zlupcie lepsy! xD
A tak na serio...to nawet nawet ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() zapowiada sie dosyc fajnie ale ocenie jak bedzie next part
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() Całkiem fajny ten fake 9/10(ten jeden za fireswordy)
![]() Kim jest Ivan? Co za głupie pytanie ![]() ![]()
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Łeeee... Next po new yer? xD
@cwaniacy bluzgający mieczyk Zlupcie lepsy! Wujcio Veruis siem postarał, a wy mówicie, że brzydki?!... Możecie tak mówić ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Za dużo czytani na jednym obrazku. Przez takie zagęszczenie liter odechciewa mie sie czytać :/
Rozrzucaj te rozmowy na więcej obrazków i unikaj zbędnych gadek. I te miecze na plecach omfg! Nie tylko fs ale te drugie też :/ Miecze mają być w perspektywie... musisz sie przyłożyć bo nic z tego nie bedzie... I wogóle te fs troche za duże ;P UP@: Sam mieczyk nienajgorszy. Tylko na plecach powinien być w perspektywie. I ciut za duży. Ostatnio edytowany przez Glaves - 30-12-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @UP
Glaves ma racje Miecz fajny ale za duzy i te litery...,. +___6/10 -ZA duzo gadany na Jednym obrazku -Malo oufitów Make a next part ..Amigo!^^
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 30-12-2006 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Outy i te miecze robil Veruis, a fake by byl pozniej i bylo by wiecej outow, ale nikt nie chcial mi w outfity na zamowienie zrobic. Zrobicie outy to bedzie wiecej. Ok postaram sie nie pisac tyle na jednym obrazku.
@down Ale nie wszyscy potrafia robic outy!
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 30-12-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Nie zwalaj na innych że kijowy miecz itd.
Wykaż własną inicjatywę. Chcesz mięc outfit, zrób go sam. Już pisałem gdzieś że wg mnie te wszystki tematy "zrobie x na zamówienie" to jedno wielki nieporozumienie. Już bym wolał zrobić własnego gościa z 3 nogami niż wziąć outfit z takiego tematu. Bez obrazy of course. Te prace nie są złe tylko jak robie swojego fake'a to wszystko powinno być moje. W moich oczach taki fakowiec jak ty traci noty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Taki... średni
![]() Jak już wszyscy mówili, za dużo gadania, w fake'u nie może być za dużo dialogów, chodzi bardziej o akcję i obrazki, oczywiście musisz zachować jakąś fabułę, ale jak to powiedział Glaves, rozbił tekst na więcej obrazków. Tyle tego było, że nawet nie przeczytałem. Ogólnie outfity spoko, i jeśli chcesz zrobić jakieś własne to skorzystaj z programu jakiegoś tam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @Glaves
WIem, ze trzeba perspyktywitycznie... Poprostu jak mam full roboty (tam zrobic 20 outfitow, tu kilka grafik, tam pobluzgac(^^) ludzi na forum) to wiesz... nie chce sie niczego dobrze robic ;]. @down Sezemu sie nie chce sklejac grafik, a ja nie mam wszystkich, wiec sam tego nie moge zrobic. Za spamcie skrzynke sezemu.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 30-12-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @Veruis
Co do robienia grafik i outfitów, to co z No More Love ? Bo ja tu czekam z niecierpliwością na kolejną część, codziennie zaglądam na forum czy jest, a tu dupa ![]() |
![]() |
![]() |