|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() jak masz wolny czas to czemu nie... np. lagi masz to stac i rob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() wiec tak jeslsi masz tak 10-13 level to mozesz robic gdyz 1.5 k -1 k (zalazy jaki swiat) to rob gdyz tyle kasy drogom nie chodzi lecz puzniej jesli z 1 hunta przynosisz pare k to lewpeij expic 3 godziny niz robic runy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() w sumie riobic mozna, ale według mnie nie oplaca sie
lepiej skoczyc na jakis hunt i kupic runki a i jeszcze exp wpadnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Thais Karlino
![]() |
![]() Ja mam swojego palla i robie tak ide sobie expic, biore bp blank runów i sobie expie i przy okazji robie runki (w tym zawsze mam 2 backpack po 10 run HMM i 10 run UH i na wszelki wypadek 80many zostawiam na vite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() JA tam pallem nawet hmmów (jako czar) niekupuje, tylko leczenie, i strzały ... to podstawa... a hmmy ... jak ktoś ma TYLE czasu żeby robić runy (wychodzi o 1,3 razy wolniej niż druid/sorc) co się mi nieopłaca.. w tym czasie zanim zrobie bp of hmm zarobie nawet na 10 lvlu coś koło 3k a na hmmach zrobie se coś koło 1k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Thais Karlino
![]() |
![]() Niezrozumialeś mnie jak robie HMM`y to i sobie expie i przy okazji mlvl leci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() No zgadzam sie z kolegą co mówi że najlepiej brać plecak blanków na hunta.Ja gram druidem i nie nawidze siedzenia na tyłku i czekania na mane , a jak ide na hunta i se poluje myśląc nad trasą i respawnem to jakoś tak lepiej , spoglądam co parenaście potworów na mane i zonk , 300 many sie zregenerowało
![]() Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 20-09-2004 o 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a wiec tak... jezeli o robieie mleva... na czym chcial bys robic mleva? na utevo lux? spalac mane i tak trzeba to mozna zawsze cos zarobic chyba? poza tym zawsze sie przydaja hmmy. jak sie nie da komus sprzedac to sie odstawia do depo. warto sprzedawac hurtowo. sprzedajac 10 bp hmmow dostalem 12k... tyle co za 12 bp hmm sprzedawanych z osobna. chyba sie wiec oplaca?
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie o to nie martwie mam Runemakera druta i tyle.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Moim zdaniem palem lepiej robic strzaly/bolty niz runy bo jak zrobisz runy a nie bedizesz posiadal amunicji(szczaly,bolty) to zabardzo sobie nie poexpisz bo palki robia slaby dmg z runow. Zawsze lepiej zrobic strzaly i polowac, szybciej je zrobisz i taniej cie wyjdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2004
Lokacja: Oleśnica
![]() ![]() |
![]() Ja mam palka i robie runki tylko ja nie chce mi sie expic ani trenic. Zwlaszcza ze pal musi dlugo czekac na odnowienie many. I jeszcze robie runki jak kasy potrzeba albo co najwazniejsze jak mam LAGA :tongue: bo 1k albo czasem wiecej piechota nie chodzi. Osobiscie nie uzywam run jeszcze do expienia (tylko 9 mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
1. Bełt i strzały można kupić w sklepie, hmm-ów nie. 2. Drobne wyliczenie: 1bp Hmm = 1400 many można sprzedać 1k-1,5k odjąc cenę czystych runów 200gp daje to zysk w wartości 0,8k-1,3k za 1400 many masz 525 strzał, w sklepie kupisz je za 1050gp za 1400 many masz 200 bełtów, w sklepie kupisz je za 600gp. Power bolty to inna sprawa i nie powinny być tutaj rozważane. Tak więc z tego wynika, że opłaca się robić strzały, lub lepiej hmm-y na własny użytek (lub jak cena na serwie wysoka to i na sprzedaż). A bełty robi się tylko w czasie huntów, żeby dorobić sobie amunicji jak się zużyje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() cemu ni na 8-15lev się opłaca, na boty pokupować albo na UH. A trzeba jeszcze mlev nabić sobie.
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |