|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Opiszcie swoje wrazenia po obejzeniu tak walnieetego filmu jak ten
![]() Bo ja z kuplami mielismy z niego polefke przez dlugi czas np "I am a great magician your cloes are red" ![]() ![]() Jest jeszcze wiele tekstow co nam przypadly do gustu podajcie swoje Aha i jesli ktos wie czy wyszla druga czesc "Kung Pow Tong Of Furry" niech napisze
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() To Tongue of Fury to taki zart rezyserow-przeciez nie znajda drugiego ladunku starych chinskich filmow zeby je tak posklejac nie???
![]() Mi sie pdoobalo 'Im falling! Youre falling! A WHALE!' 'Tiger. Tiger tiger tiger. Bird. Birdie birdie birdie...' 'Oooooh taco bell taco bell costamcostam with taco bell o garito (wszyscy) ESE BURITO' mowie tak jak ja to slysze ![]() Po prostu z tego taka polewke mam ze ja pitole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -But...ISNT BETTY A WOMANS NAME? TuruduDUM dum dum dum... Walka z kroovka rzadzi!!! ![]() -A supreme gift -Hmmmm??? -You must trust the power of the tongue -Hmmmm??? -We will meet again Chosen in the sequel -Hmmmm??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -And why did you go(szuuuuu) to me? i ten sam fragment z trzy razy ![]() ![]() ![]() ![]() Albo: -Who is that guy? -(rusza ustami przez 10 minut) I dont know... Ogolnie to w kazdej minucie mozna znalezc cos wy***istego ale juz mi sie nie chce tego wypisywac bo caly film streszcze ![]() 'Your dayf are over mifter' ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Its time to kick some asses
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
-Simba? -No i am not Simaba, i am the chosen one -And i am Mushufasa hehhe A inny motyw to, jak mistrz Tang śpiewał -chicen make clack, clack, cow's make mooo, cośtam, cośtam how about you? heheh |
|
![]() |
![]() |