|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Witam was
mam pytanie dotyczące opcji "quests" podczas gry w tibii. Jak mi wiadomo ta opcja powinna ukazywać questy jakie zrobiłem. Osobiście zrobiłem kilka questów ale żaden nie jest pokazany w okienku. I co więcej nie tylko u mnie tak jest.czy to jakiś błąd w tibii?? Jeśli coś wam wiadomo na ten temat bardzo proszę o pomoc. Z góry THX |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Tez tak mam, ale wystarczy nacisnac Show, jezeli to nie pomaga to chyba tych questow nie dokonczyles albo masz jakiegos buga czy cos.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() a może pokazuje te qazniejsze questy które zrobiłeś. Mi np. pokazuje tylko desert questa....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() moze masz racje, ja mam narazie zrobionego tylko Deserta wiec nie wiem, ale jak nacisne Show to jest napisane ze go ukonczylem...
Ostatnio edytowany przez Zwadzik - 01-01-2007 o 04:46. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bo to pokazuje tylko te dluzsze questy, a nie te "pojdz tam i otworz skrzynke". Proponuje czytac newsy albo czytaj je uwazniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Pacera
![]() |
![]() Opcja Quests ukazuje ważniejsze Questy, np. Desert Quest, Explorer Society, Aninhillator itp.