|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ashalog
Profesja: Paladin
Gildia: Scarlet Warriors
Świat: Hiberna
Poziom: 37
Skille: 71/56
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Co sie dzieje?
Zawsze na drugim poziomie podziemi Ghostland byly ghule i skorpiony, a tu dzisiaj wchodze i widze trupy DS'ow pomyslalem sobie ze ktos przyniosl z dolu zeby postraszyc niekumatych, a tu nagle wyskakuje na mnie jeden, ledwo co uciekam a tu jakis (piiiii) zarzuca mi wyjscie smieciami zebym zginal marnie, ledwo co przezylem to wszystko. Czy jest mozliwe przeciagniecie potworow z poziomu na poziom?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() tak. na moim serwerze tez tak czasami bylo. Ktos luruje sobie ds'a czeka az wchodzi jakis low lv i ds go zabija, a on potem ma eqp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja tylko dopisze że to jest nielegalne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja jak ide na ghostland na Hibernie zawsze mam 300 many bo jesli bedzie ds i nie dam rady uciec to hmm i go bije,reszta many jak np. scorpion zatruje itp. itd. Jesli juz ds biegnie za toba a koles zakrywa wyjscie smieciami to lepiej uciekaj i bij go,chyba ze jestes knightem wtedy masz przewalone...
Pozdro Caox ![]()