![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() witam ponownie xdd.
troche mi sie nudzi i postanowilem pofilmowac moje hunty ; O, mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe. poszedlem na troche na of- http://www.speedyshare.com/216558120.html indżoj it. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Nie w ogole -.- wchodze zeby poogladac fajne filmiki i widze tak
Norf von kyra - kurwa nagrywa expienie na d lair TY - expienie na OF tam jakis sorc jak leje BK omg ludzie 10 lvl expi na rotach, 50 na guardach a 100 na OF/dragach ( Bardzo uproszczone dalem nie bluzgac lole) proste. Nie zebym mial zazłe, wyrazilem opinie ze nie przepadam za filmami tego typu.
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Bapupa of Celesta
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stealth Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 104
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
|
![]() wiecej dawaj filmikow bo z tego co widze sa bardzo ciekawe
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Bardzo Fajne Masz te filmy, następny z demców please.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Wedlug mnie ten film to dobry pomysl... dzieki tamu gracze moga sie dowiedziec jak i gdzie uciekac palkiem, oraz pokazanie gdzie co jest i na co mozna wpasc... i jak widac na filmie exp na OFie palkiem nie jjest taki latwy bo nie ma tam duzej przestrzeni... dlatego tez kina ma tam najlepiej do expa. Rowniez mozna tam expic sorckiem, nie wiezylem ze mozna puki sie sam nie przekonalem
![]()
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() TAAA expisz na of, nuda, wyrzygac sie mozna ![]() Expilem tam palem 45-65 lvle
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() Film nawet nawet
![]() 1. Ile tam masz exp\h? 2. Zwraca Ci się jak loota nie zbierasz? ![]() ![]() Btw, rób więcej filmów ![]() Ostatnio edytowany przez Vacek - 30-12-2006 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Nieźle Ci tam idzie. Oprócz paru momentów, np. z warlordem jak nie trafiałeś, a skubaniec puszczał niewidki. Nie nosisz tam nigdy żadnego gfb/fb? No i jak z lootem oraz expem? Loot to wydaje mi się, że raczej wychodzisz na plus, ale jak z tym expem? :>
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() No no ładnie.Tera może jakiś vamp hell,albo deep tomb?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() @up, pomyslimy
![]() Jesli of nie jest przetloczony to wychodzi 45-50k/h expa i na 1k boltow sredni zarobek to 8k na czysto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Proszowice
Imię: Norf von Kyra
Świat: Kyra
Poziom: 174
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Kleszczów
Imię: Dandey/Jullwar
Świat: Refugia/Candia
|
![]() Cytuj:
Teraz ja wyraze swoja opinie. Kolego jesli masz jakis problem to nie ogladaj takich filmow, nie wchodz w tematy ktore Cie nie interesuja i nie dawaj dennych komentow. Jesli tutaj nie mozesz nic ciekawego dla siebie znalesc to zmien forum na tibia.de albo szukaj dla siebie filmow na tibiacams. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |