| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  01-01-2007, 00:46 | #1 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |  Aktualizacja zegara Windows w czasie rzeczywistym przez wyspecjalizowany program... Aaa! Omg! założyłem nowy temat i to w dodatku z nóbowskiej kategorii! Ale nie ma bata, to musiało nastąpić, do rzeczy * Vanhelsen otwiera szafę Kiedyś hen hen dawno temu, że najstarsi Indianie nie pamiętają... ok, nwm, spraawa jest taka, kiedyś dorwałem program aktualizujący ci zegarek windowsowy zgodnie z wskazaniami Greenwich... no i właśnie sęk w tym, że skleroza nie boli, zapomniałem co to za program był ;] Będę wdzięczny za podesłanie mi takowego JAKIEGOKOLWIEK (ale porządnego  ) który zajmuje się w/w zadaniem ;] P.S. Tak, szukałem, szukałem przez bite i nie bite 2 godz ;] aVe, Howk, itp itd, no i happi niu jer  Smacznego jajka, wypatrujcie pierwszej racy i jazda pod choinkę po prezenty x] 
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   | 
|  |