|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() http://members.lycos.co.uk/segnis/licipk.rec
Filmik krecil Lici, ale ja tez bralem w nim udzial ![]() Zapraszam do ogladania ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Jeśli mam być szczery to dla mnie ten film to kompletne dno jak można być takim ...... i zabijać własnych rodaków ja bym sie wstydził umieścić taki filmik na forum
![]() Ostatnio edytowany przez aliens000 - 26-08-2004 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() Tylko nie to !!
Bić polaków :/ Szwedów to co innego0 ale rodakow jak dla mnie dno !!!!
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja niemoge, jak tak mogłeś...na rodaka...o ja cie, gdyby to było na moim świecie ty byś jusz był historią
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Właśnie sciąnołem i ogłądam. Kiepsko pk-ujecie, coś mi sie zdaje ze twój kumpel kręcił też drugi film o pk-owani, ale niezamieści go bo padł.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() weee hamstwo... koles chcial ci pomóc pozyczyl line a ty sie tak odwdzieczasz... najgorszy film pk jaki widzialem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
|
![]() Filmik jest przykładem typowego chamstwa i jedyne motto jakie z niego wypływa to:
POLAK POLAKOWI WILKIEM Jak można robić komuś taką hamówę?? Dla mnie to jest nie pojęte. Takich "polaczków" jak wy powinno się tępić, jak chwasty w ogródku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Hamstwo!!
![]() ![]() Ale z ciebie cham, mogłeś przynajmiej zabijać nie polaków lecz typków z innych krajów. Tibia rulez!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kulawy Knight
Profesja: Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 154
Skille: 98/94
Poziom mag.: 7
|
![]() to bylo beznadziejne!! jak mozna bylo zabic tego kolesia co ze swampami wam dal line no normalnie szok macie u mnie - do reputacji!!
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Nie no wiecie co. U nas w Nigeria to być nie do pomyślenia zabijać rodaka w tibia. Nie na serio głupio troszkie zrobiliście :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() to samo co wszyscy inni, koles jest dla was dobroduszny dając wam line, lub ropujac was a wy go zabijacie(chamstwo) a co do filmu jest beznadziejny. Nuda, slabiutki loot itd.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() Gram na Hibernie i moge się tylko podpisać pod tym co pisze reszta. Jeśli już chcecie pkowac to nie własnych rodaków i nie w taki chamski sposób... Ale te uwagi już nawet nie mają sensu looknijcie na statystyki ich postaci
![]() Sir Segnis: 27.08.2004 12:53:44 CET Killed at Level 29 by Sunny Moonstalker 27.08.2004 12:43:55 CET Killed at Level 29 by Sunny Moonstalker 27.08.2004 12:33:19 CET Killed at Level 31 by Lifely Sorcerer Licinium jak na razie ma więcej szczęścia ale nie ma się już po co logować ![]() Ja ze swojej strony zrobiłem msg do kumpli z odpowiednim linkiem do tematu, zróbcie papa i wypierd**** z Hiberny a najlepiej z całej Tibii... Daję również (-) z oczywistego powodu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() hmm, moze sie naraze na flejma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Hmm to jeszcze raz ja tak czytam te posty i prawie kazdy daje minus a koleś ma +1 przypominam że trzeba mieć napisane przynajmniej 10 postów. Zdagdzam sie z tobą Druid Regis i mam nadzieje że nidługo "poprawicie nieco tych ..... " a z tobą hez sie niezgadzam ale nie będe tego komentował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() @up alez ja bardzo prosze - skomentuj - bynajmniej nie napisalem tego posta by zostal on przemilczany - zdeydowanie mam na celu wywolanie jakiejs (oby tworczej) dyskusji na tenat naszego drobnego narodowego szowinizmu. (przepraszam za uogolnienie tych ktorzy maja prawo sie poczuc tym urazeni ale wiekszosci z nas to niestety dotyczy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() OMG !! Ale przeżywacie !! PKowanie to PKowanie. I JUŻ! Jak myslicie kto więcej straci 15 lvl czy taki przypadkowy (z tych 6 zabitych przez 106 lvl)? Obejżcie sobie ten filmik z pallkiem na 99 lvl - Mi tego knighta na 40~ bylo szkoda.
Podsumowujac: Film nie był zły ale na przyszłość zabijcie jakiegoś sorca/druta na 30lv+.
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Powiem tylko ze ty segnis juz ma Rooka za to ze zabijasz rodakow !! Az rzygac mi sie chce jak patrzalem jak zbaijacie polaka :/ Bys sie wstydzil takie cos pokazywac , Rooked ty i twoj kumpel !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Nie no ku*wa mać :/ Koleś chętnie wam pomógł,dał wam tą ***aną line bo myślał że wam jest naprawde potrzebna a wy go poprostu za***aliście! Wy to jesteście gó*no nie polacy,mam nadzieje że was za to zrookują :/
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Hmm El MAverick jest moim kumplem .....A twój głupi filmik potwierdził mi ,że masz hunt odemnie Yberiusa i innych...I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo...I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Hmm El MAverick jest moim kumplem .....A twój głupi filmik potwierdził mi ,że masz hunt odemnie Yberiusa i innych...I jeszcze rozumiem pekować ,ale nie rodaków i JESZCZE MOJEGO KUMPLA!!!Odrazu ci daje (minusa do reputacji) za takie hamstwo...I jeszcze się śmiałem jak Yberius was Huntowal i odrazu wy uciekaliście jak bezbronne kurczaczki....