|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 8
![]() |
![]() Możw się to wydać śmieszne, ale tego nie wiem (czego? patrz:Tytuł).
Niby wiem co cza kliknąć, ale jak mam obrazek na dysku to co mam wpisać. I jeszcze: jak ktoś nie wie, a chce sobie strzelać to mówie od razu: Próbowałem wpisywać ścieżkę obrazka i file:\\. Z góry dzięki!
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie możesz od razu z dysku wstawiać obrazków najpierw musisz je nagrać na jakiś server, np.: www.photobucket.com Ja to używam. A co do wstawiania obrazków, jak już załadujesz na jakiś server to klikasz:
![]() I wstawiasz adres URL, który Ci się wyświetli pod obrazkiem gdy go załadujesz na server.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obrazek musi być umieszczony na jakimś serwerze. Jeśli będzie tylko u Ciebie na dysku to nikt tego nie zobaczy.
edit: Bleh spóźniłem się... Jeśli można usunąć mój post, to będę wdzięczny...
If you find your head on the floor, you will fight witchers no more. Ostatnio edytowany przez shae - 31-08-2004 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 8
![]() |
![]() Dzięki Raul i Shae!
Dzięki wam umieszcze swoje potwory na Forum. Szczere dzięki! Gdyby jeszcze sie dało to bym wam reputki dodał, ale cóż....
||
![]() |
![]() |