|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Hej! Oto moj pierwszy Fake Story pt. "Przygody Rangera".Jest to dopiero Fake Story z Tibia 7.6, poniewaz dopiero sie uczę.A teraz zapraszam na Prolog:
Prolog pt."Początek". 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() Dziekuje i zapraszam na część 1, która powstanie niedługo. P.S Szukam trzech chętnych osób do komiksu.Te trzy role będą grać synów Adama, Noxa i Jimmiego.Pokazac przy okazji jakie outfity chcecie miec. Outfity pokazcie we wszystkie strony. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Moge ci tylko pogratulowac pomyslow ( ta rozmowa i marchewki) nic innego nie przypadlo mi do gustu.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() G*wno mnie to obchodzi, że jesteś początkującym...
Fake jest dupny... -Fabuła - oklepana -Grafika - już mówiłem -Ort. - bez zarzutu -Tło - MONOTONNE Daję Ci 4/10... Rób jak chcesz, ale postaraj się poprawić, a przede wszystkim weź grafy z 7.9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz się troche podoczepiam ;>
Stare Outfity :/ Na 3 obrazku są 3 ognie a potem niewiadomo z kąd się pojawiło więcej :/ Miecz dziwny O.o Jak on go trzyma ?? Przy domku pusto, aż za pusto. To na tyle ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() To zacznijmy tak xD
Minusy: - Fabuła dosyć dziwna. - Poczatek taki... dziwny xD - Hmm... Jak te Devile zaczęły go atakować to odrazu zjechały go do reda, więc skąd ta krew później? - Jak ten kolo trzyma ten miecz Oo. - Stare outy. - Na 8 obrazku Royal mówi "Royal! Musze ci..." On mówi do siebie? - Pusty Domek. Plusy: - 7 obrazek xD - Marchewki. Hmm... 3/10, ale rób dalej. Sie zobaczy... Ps. Hmm... Jak ten mieczyk daje nieśmiertelność to po jakiego grzba przekazywali gosobie z pokolenia na pokolenia? Przecierz facet, który go ma jest nieśmiertelny -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie se
![]() @ Sezu a slyszales ze ogien sie rozprzestrzenia ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mi się podoba. Ciekawa fabuła, chociaż troche dziwna. Problem zaginionego miecza, odkłada się na za 20 lat? "Ok, zlecę to mojemu synowi jak podrośnie?" Dziwne.
Wykonanie niczego sobie, ciekawy pomysł z tymi główkami, zwiększa to przejrzystosć, przyspiesza tworzenie, a nie jest chamskim pójściem na łatwiznę. Generalnie nie lubie fake'ów ale ten uważam za całkiem fajny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Wow, Khan jest
![]() Fabuła fake'a jest trochę zryta. Całkiem estetycznie to wszystko zrobiłeś, zobaczy się co będzie dalej. Pojedynek jest spoko, mniej więcej taki jak w "Turnieju Wymiarów", którym wszyscy się zachwycają... @edit Wcześniej nie widziałem tego dialogu, fajnie to wymyśliłeś ![]() Ostatnio edytowany przez Kedven - 02-01-2007 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() eh...Fabuła w stylu miał coś , zabrali mu i musi to odzyskać...Założe się ze sam rozwali całe hordy wrogów i odbierze miecz....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @Terry
A wedlug mnie to bedzie druzyna ;p Standardowy Siupel Hirol!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() "+"
1. ladne sklejanki 2. dobre marchewki ![]() 3. ciekawy pomysl rozmowy 4. wreszcie ortografia. znalazl sie jeden poczatkujacy, ktory nie pisze "gszekrzuuka" "-" 1. pusto w tle... 2. TIBIA 7.6 ![]() 3. super hiroł ... 4. duzo textow ![]() ... 6/10 poczekamy, zobaczymy || niezle, jak na pierwszy fake 11-latka ![]()
![]() "Calm down... It won't be painful." Kocham Resident Evil... Ostatnio edytowany przez Obscenity - 02-01-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hehe. Znów będę przekorny. To jest ładne! Pomysł z przedstawieniem rozmów mnie zaskoczył. Niewiedzieć czemu niebieskie napisy mi się spodobały. Wogle fajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Badziewie ale nie R.Z.Y.T.O. ;] Ale znowu przygody pana X -.-'
Przynajmniej równo sklejone. Nie powiem ci: nie nadajesz sie idź grać w bierki ;] Jednak nie spodobał mi sie ten fake tak żeby śledzić jego rozwój. Pewnie już więcej do tego tematu nie zajrze. Pierwszy fake daje świadectwo o tobie. Jeśli zepsujesz sobie początek to kiepsko potem wyjść na prostą. pozdr0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Nie zniechęcajcie chłopaka. pomóżmy mu, aby mógł kiedyś powiedzieć, że JEST fake'owcem. Ps. Hmm... Od kiedy ja taki dobry? Bez Obrazy oczywiście. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Mi się ten fake spodobał i oczekuję następnych części.
Outfity z 7.6 mi nie przeszkadzają, Bardzo ciekawy pomysł z tą rozmową, fabuła niestety taka dosyć dobra, ale to jeszcze nie to. 8/10 - jak na pierwszy fake zacząłeś bardzo dobrze ![]() Keep up good work! @edit Zapomniałem dopisać, że się ogapiłeś od mojego fake z imieniem ;/ Chodzi mi o Noxa...
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 03-01-2007 o 08:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Nawet fajny tylko troche błędów jest.
- dziwnie trzyma miecz - interpunkcja - na niektórych obrazkach odrazu po kropce jest słowo, a powinna być spacja - puste tło A teraz plusy: - ortografia - ładne marchewki - fajny pomysł rozmowy Kontynujuj P.S. Nie będę dawał oceny. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Dziekuje tym którym sie to spodobało, ale jezeli te super herosy oraz super
drużyny nikogo nie zachecaja, w takim razie ten fake story jest nieaktualny. Spróbuje zrobić nowy tylko że to bedzie zwykły fake, który bedziecie oceniać czy opłaca mi sie robic dalej fake'i. P.S Fake oczywiście bedzie z Tibii 7.8, a nie 7.9.Myśle że 7.8 wam spasuje ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rolnik bob
Gildia: Polska Mafia
Świat: Pacera
Poziom: 36