|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Niedawno odkryłem dziurę koło smoły z tombem. Weszłem, poexpiłem sobie i pozwiedzałem. Ok ale gdy potem przyszedłem to dziury już nie było. Próbowałem kopać w tym samym miejscu ale nic. Kilofem tez sie nie da. Czy te dziury tombowe można odkopywać tylko w określonym czasie? Czy trzeba mieć jakiś item? Help.
|
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @topic
Wystarczy położyć pod siebie łopatę i kopać ale gdzie nie mogę Ci powiedzieć, bo jest to chyba Quest Spoiling.
Ostatnio edytowany przez Raul - 02-01-2007 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() @2xup
xD @Up Ludziom trzeba pomagac... ja mu pomoge ![]() @Topic Poprostu zle kopales... zaraz ci dam mapke. ![]() Gdybys potrzebowal wiecej informacji o tombach http://tibia.erig.net/Tomb Ta strona zawiera wszystko.
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 02-01-2007 o 20:34. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dzięki za pomoc. Chodzi tutaj aby kilka razy kopać w tym miejscu. Dziura znika po kilku sekundach. I jednak dobrze kopałem na początku ale tylko raz.
Ostatnio edytowany przez Golion Xara - 02-01-2007 o 21:47. |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() Tak, musisz kopac kilka razy, niekiedy jak ide na tomba kopie bardzo duzo razy i nie moge wykopac, wtedy zastanawiam sie czy w dobrym miejscu kopalem
![]() ![]()